2023/24 Basketbol Süper Ligi 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

02.11.2023 - 00:13

2023/24 Basketbol Süper Ligi 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 6’ncı haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Her hafta olduğu gibi ligin 6’ncı haftasında da iki mücadele beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak. beIN Sports’un yayın akışını açıklamasıyla “Basketbol Süper Ligi 6’ncı haftasında hangi maçlar şifresiz? Fenerbahçe Beko maçı şifresiz mi? Beşiktaş Emlakjet maçı beIN Sports Haber’de mi? Galatasaray Ekmas maçı hangi kanalda?” gibi sorular yanıt buldu.

Her hafta Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nden iki karşılaşmayı şifresiz ekranlara getiren beIN Sports, ligin 6’ncı haftasında da geleneği bozmadı. Başarılı kanal, ligin 6’ncı haftasında iki kritik karşılaşmanın şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarında olacağını duyurdu. Ligde geri kalan her mücadele ise beIN Sports 5 ekranlarından basketbolseverlerle buluşacak.

Manisa BB Zirve Takibinde

Ligin iddialı ekiplerinden biri olacağının sinyallerini ilk 5 hafta sonunda veren Manisa BB, geçtiğimiz hafta Merkezefendi Belediyesi’ni farklı geçmeyi başardı. 5 hafta sonunda 4 galibiyetle 2’nci sırada yer alan Manisa BB, Beşiktaş Emlakjet deplasmanında da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Beşiktaş Emlakjet ise 5 hafta sonunda 3 galibiyetle 6’ncı sırada yer alıyor. Son iki maçını kazanan ve geçtiğimiz hafta eksik Büyükçekmece karşısında zorlanmayan Beşiktaş Emlakjet de kazanarak aynı rakibi gibi çıkışını devam ettirme niyetinde.

Beşiktaş Emlakjet ile Manisa BB arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 6’ncı hafta mücadelesi, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de.

Büyükçekmece-Beşiktaş Emlakjet Maç Görüntüsü



Galatasaray Ekmas Anadolu Efes Maçıyla Moral Buldu

Ligde iddialı olmak isteyen ekiplerden Galatasaray Ekmas, Anadolu Efes karşılaşmasıyla moral buldu. Ligde iki maçlık mağlubiyet serisini güçlü rakibini yenerek sonlandıran Galatasaray Ekmas, çıkışını Türk Telekom önünde devam ettirme niyetinde.

Türk Telekom ise koç değişikliği sonrasında çıktığı Bahçeşehir Koleji maçından da istediği sonucu alamadı. Ligde iki galibiyeti bulunan Türk Telekom, zorlu Galatasaray Ekmas deplasmanında kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Galatasaray Ekmas ile Türk Telekom arasındaki mücadele, Pazar 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de.