BEIN LİNK Beşiktaş-Gaziantep FK 30 Ekim CANLI MAÇ İZLE

30.10.2023 - 19:29

BEIN LİNK Beşiktaş-Gaziantep FK 30 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu’nda ligin en formda ekiplerinden biri olan Gaziantep FK’yı ağırlıyor. Beşiktaş’ın çıkış aradığı maç saat 20.00’de başlayacak. Müsabakadan önce dikkat çeken aramalar genel olarak şöyle: Beşiktaş maçı izle, Gaziantep FK maçı izle, Beşiktaş Gaziantep FK canlı izle, Beşiktaş Gaziantep FK canlı maç izle, Beşiktaş Gaziantep FK maç izle, Beşiktaş Gaziantep FK bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı ayrıcalığıyla en güncel gelişmeleri takip edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-GAZİANTEP FK MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş Gaziantep FK Maç Afişi

Beşiktaş-Gaziantep FK Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş-Gaziantep FK Maç İzleme Linki Beşiktaş ve Gaziantep FK takımlarının karşılaşacağı lig maçını beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş-Gaziantep FK Maçı Canlı Takip

Beşiktaş’ın resmi sitesinde yer alan Maç Merkezi bölümü sayesinde maça dair canlı istatistik takibi yapabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ GAZİANTEP FK MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ GAZİANTEP FK MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Norveç’te Kayıp

 bodo beşiktaş

Beşiktaş takımında işler pek de iyi gitmiyor. Genç teknik direktör Burak Yılmaz’ın başında olduğu siyah beyazlılar zirveden hafta hafta uzaklaşıyor. Hem Galatasaray hem de Beşiktaş uzun zamandır hiç puan kaybetmiyor. Hal böyle olunca Beşiktaş psikolojik olarak da kırılmaya doğru gidiyor. Bu maçı da kaybederlerse artık iç sahada dolu tribünlerin olması, pek mümkün olmayabilir. Gergin geçmesi beklenen maç öncesinde her şeye rağmen Beşiktaş favori durumda. Son olarak Norveç’te rakibine 3 -1 kaybederek ülkeye dönen Beşiktaş, Avrupa defterinde ciddi bir hayal kırıklığı yarattı. Derbi maçında ise Mert’in kırmızı kart yemesinin de etkisiyle Galatasaray’a 2-1 kaybettiler.  Bu maç öncesinde kalede Mert Günok olamayacak. Ayrıca Masuaku, Amertey, Rosier gibi isimler de maç kadrosunda yok.

Burak Yılmaz İyi Başlayamadı

 Beşiktaş antrenman

Ülkemizde 4 büyüklerde uzun süre futbol oynadıktan sonra yurt dışına tranfer olan ve burada ülkemizi başarıyla temsil eden Burak Yılmaz, yakın zaman önce futbolu bırakma kararı almıştı. Yılmaz, hemen sıcağı sıcağına Şenol Güneş’in yardımcılığına getirilmişti. Şenol Güneş’in takımdan ayrılması ile beraber Burak Yılmaz’a yeni bir şans doğdu. Her ne kadar çıktığı ilk maçta Beşiktaş İstanbulspor’a karşı galip gelmiş olsa da derbi yenilgisi ve Avrupa’da gelen ağır yenilgi, Burak Yılmaz’ın kredisini erkenden tüketiyor. Oyuncu Bodo maçından sonra taraftarlarla uzun süre konuşup tüm sorunları çözeceğine dair bir konuşma gerçekleştirdi ve onlardan özür diledi.  

Gaziantep FK Çok Formda

 beşiktaş gaziantep maç afişi

Gaziantep FK hiç kuşkusuz ki Fenerbahçe ve Galatasaray ile beraber ligin en formda ekiplerinden biri durumunda. Bu durumda elbette yaptıkları teknik direktör değişikliğinin rolü epey fazla. Takımın eski hocası olan Sumudica sezon başında takımın başına ikinci kez getirildi. Çok kısa sürede takıma muazzam bir dokunuş sağlayan Rumen hoca, kalitesini ve deneyimini konuşturdu. Gaziantep FK takımı geçtiğimiz hafta iç sahada Antalyaspor engelini tek golle geçti. Oynadıkları son 4 maçtan 3 galibiyet çıkaran Gaziantep, bu sahada Beşiktaş’a zorluk çıkarabilir. Bu arada takımda Albian Ajeti’nin sakatlığı devam ediyor.  Max Gradel, Nicolas Nkoulou ve Lazar Markovic, bu aralar oldukça formda.