Geçiş Oyunu Habertürk’te Başlıyor

28.10.2023 - 19:01

Geçiş Oyunu Habertürk’te Başlıyor

Spor içeriklerini artıran Habertürk, yeni bir programın müjdesini verdi. Pazartesi gününden itibaren Geçiş Oyunu programı Habertürk’te başlıyor. Programda Ahmet Selim Kul, Mehmet Ayan ve TRT Spor’dan ayrıldıktan sonra ekranlara dönecek Cem Dizdar yer alacak.

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Selim Kul transferiyle dikkat çeken Habertürk, yeni bir futbol programının müjdesini verdi. Geçiş Oyunu programının Pazartesi gününden itibaren Habertürk ekranlarında yer alacağını açıklayan kanal, programda Ahmet Selim Kul, Cem Dizdar ve Mehmet Ayan’ın bulunacağını duyurdu.

Futbol Gündeminde Ne Ararsanız Bu Yayında

Habertürk, sosyal medya hesabından yeni programın duyurusunu yaptı. Futbol gündemine dair her şeyin bu programda olacağını belirten kanal, şu paylaşımı yaptı:

Geçiş Oyunu Habertürk'te başlıyor!
📌Habertürk'te spor zamanı, futbol vakti... Yepyeni bir program, bambaşka bakış açıları, futbol gündeminde ne ararsanız bu yayında!
Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatörü Yardımcısı Ahmet Selim Kul, Cem Dizdar ve Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatörü Mehmet Ayan ile #GeçişOyunu Pazartesi günü 23:00'te Habertürk TV'de.


Habertürk’ün Yeni Transferi Cem Dizdar Kimdir?

Mehmet Ayan ve Ahmet Selim Kul transferleriyle dikkat çeken Habertürk, yeni program duyurusuyla transferlerine bir yenisini eklemiş oldu. TRT Spor’dan ayrıldıktan sonra hangi kanalda yer alacağı merak edilen Cem Dizdar, bundan böyle Habertürk ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

Cem Dizdar, 19 Ocak 1965'te Samsun'da dünyaya geldi. 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü'nü yarıda bırakan Dizdar, İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü'ne girerek, buradan mezun oldu. Gençliğinde amatör seviyede futbol da oynayan Dizdar, yıllarca yazı işlerinde yer aldığı Milliyet gazetesinden emekli oldu. 

Fanatik gazetesinde futbol köşe yazarlığı yapan Dizdar, TRT Spor'da da Spor Manşet programında yorumculuk yaptı. Dizdar, aynı kanalda Levent Özçelik'in moderatörlüğündeki Futbol Aklı programında da yorumcu olarak yer aldı. 

Cem Dizdar, geçtiğimiz aylarda TRT’den ayrıldı. Başarılı yorumcu, bundan böyle Habertürk ekranlarında futbolseverle buluşacak. Cem Dizdar’ı da kadrosuna katan Habertürk’ün yeni programlara da imza atması bekleniyor.