DAZN LİNK Tyson Fury-Francis Ngannou 28 Ekim CANLI MAÇ İZLE

28.10.2023 - 19:17

DAZN LİNK Tyson Fury-Francis Ngannou 28 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Ağırsıklet boks şampiyonu Tyson Fury, eski UFC ağırsıklet şampiyonu Francis Ngannou ile boks maçına çıkıyor. Suudi Arabistan’da gerçekleşecek bu boks mücadelesi öncesinde Google’da en çok arananlar “Fury-Ngannou canlı izle, Fury-Ngannou hangi kanalda? Fury-Ngannou bedava izle, canlı izle Tyson Fury-Francis Ngannou bedava link 28 Ekim” şeklinde sıralanıyor.

Boksta ağırsıklet denildiği anda akla gelen isimlerin başında yer alan Tyson Fury, geçtiğimiz aylarda tartışmalı bir kararla Francis Ngannou ile boks mücadelesi yapacağını duyurdu. Gösteri maçı statüsünde yer alan ve 10 raunt sürecek mücadelenin yayıncısı belli oldu. Karşılaşma DAZN platformundan naklen yayınlanacak.

Tyson Fury-Francis Ngannou Maçı Canlı Yayın Linki

Tyson Fury-Francis Ngannou Maç İzleme Linki Fury ile Ngannou arasındaki mücadele Cumartesi 22.00’den itibaren DAZN platformunda olacak. DAZN, bu müsabakayı toplam 200 farklı ülkede gösterecek. Türkiye’de de karşılaşmayı DAZN yayınlayacak.



Karşılaşmanın Tanıtımı Ses Getirdi

Tyson Fury ile Francis Ngannou arasındaki mücadelenin tanıtım videosu oldukça ses getirdi. Güç temalı tanıtım videosu, Francis Ngannou tarafından paylaşıldı ve kısa sürede binlerce beğeni aldı.


Sakatlanmazsam Küçük Adamla İlgileneceğim

Tyson Fury’nin önünde 28 Ekim gecesi Francis Ngannou mücadelesi olsa da boks tutkunlarının aklı Aralık veya Ocak ayındaki Oleksandr Usyk mücadelesinde. İki isim de imzayı attı ve ağırsıklette tüm kemerlerin ortada olduğu mücadeleye çıkmayı kabul etti.

Tyson Fury’nin de hazırlık kampını aslında Usyk maçı için yaptığı dile getiriliyor. Ngannou mücadelesi öncesinde de soruların büyük kısmı aslında Usyk maçıyla ilgiliydi. Fury, bu sorulara yanıt verdi.

Ngannou ile oldukça önemli bir maçım var. Bu mücadeleden tek parça halinde çıkarsam bu küçük adamla da ilgileneceğim.
4 haftada 70 kilo verdiğini de sözlerine ekleyen Fury, önceliğinin Ngannou maçı olduğunun altını çizdi.


Francis Ngannou’nun En Yüksek Miktarı Kazanacağı Mücadele

UFC’nin eski ağırsıklet şampiyonu Francis Ngannou, UFC ile maddi ve manevi şartlarda anlaşamayınca PFL organizasyonu ile sözleşme imzalamıştı. Boks maçı yapmak istediğini de belirten Ngannou, Tyson Fury ile maç ayarladı. Bu mücadele, Ngannou’nun en yüksek ücreti kazanacağı karşılaşma olacak.

Francis Ngannou karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamalarda Fury-Usyk maçına da değindi. Boksta yenilenme süresinin ne olduğunu bilmediğini belirten Ngannou, Fury’e yapacakları sonrasında onun Usyk maçına çıkamayacağını iddia etti.

Tyson Fury-Francis Ngannou S Sport Plus İzle

Türkiye’de boksun öncelikli adresi son yıllarda S Sport Plus oldu. Neredeyse her büyük maçı ekranlara getiren S Sport Plus, Tyson Fury-Francis Ngannou mücadelesinin yayıncısı değil. “Ngannou-Fury bedava izle, Fury-Ngannou canlı link, Fury-Ngannou nasıl izlenir?” gibi aramalarda karşınıza DAZN platformu çıkıyor.

Tyson Fury ile Francis Ngannou arasındaki ağırsıklet boks mücadelesini, Cumartesi 22.00’den itibaren DAZN platformundan takip edebilirsiniz.