BEIN LİNK Rizespor-Galatasaray 28 Ekim CANLI MAÇ İZLE

28.10.2023 - 18:08

BEIN LİNK Rizespor-Galatasaray 28 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Trendyol Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor’a konuk oluyor. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak maç öncesi dikkat çeken aramalar şöyle: Maç öncesinde dikkat çeken popüler aramalar şu şekilde: Galatasaray maçı izle, Rizespor maçı izle, Rizespor Galatasaray canlı izle, Rizespor Galatasaray canlı maç izle, Rizespor Galatasaray maç izle, Rizespor Galatasaray bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein maçı izle, Süper Lig link. Müsabakaya dair en güncel gelişmeleri ve canlı yayın bilgilerini sizler için derledik.

RİZESPOR-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

rizespor galatasaray

Çaykur Rizespor-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

Çaykur Rizespor-Galatasaray İzleme Linki Galatasaray ve Rizespor arasındaki karşılaşmaya Çaykur Didi Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç, ligin yayıncısı olan beIN Sports HD 1 ekranlarında olacak.

Çaykur Rizespor-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Galatasaray’ın Rize deplasmanını 90 dakika boyunca takip edebilirsiniz. Canlı istatistik takibi için aşağıdaki bağlantıya tıklamalısınız.

ÇAYKUR RİZESPOR-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

ÇAYKUR RİZESPOR-GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Ligde Sadece 2 Puan Kaybetti

 okan buruk rize

Fenerbahçe’yi Trendyol Süper Lig’de oldukça yakından takip eden Galatasaray, müthiş bir performans sergiliyor. Şampiyon olduğu geçtiğimiz sezondaki çizgisini koruyan sarı kırmızılar, müthiş serisini sürdürüyor. Fenerbahçe’nin de benzer bir seri içinde olmasından dolayı ligde eşine az rastlanan bir durum oluştu diyebiliriz. Geçen hafta derbi maçında Icardi’nin golleri ile Beşiktaş’ı 2-1 yenen Galatasaray, maç fazlasıyla lider olmuştu. Bu sezon benzer senaryolar birkaç defa daha gerçekleşti ancak Fenerbahçe hata yapmadığı için liderlik kalıcı olarak el değiştiremedi. Galatasaray Fenerbahçe’yi inatla takip etmeyi sürdürüyor. Bu sezon sadece Kayserispor karşısında 2 puan bırakan Cimbom’da bu maç öncesinde ciddi bir eksik söz konusu değil.

Bayern Münih Performansı Tarihe Geçti

 rams park

Türkiye’yi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Galatasaray, oynadığı 3 maç sonunda 4 puanla 2’nci basamağa yerleşmiş durumda. Salı akşamı Bayern Münih’i kendi sahasında ağırlayan sarı kırmızılı ekip, inanılmaz bir 70 dakika oynadı ancak Bayern deyim yerindeyse tecrübesiyle maçı lehine çevirmeyi bildi. Bayern’e karşı son yıllarda en fazla şut çekilen, en fazla gol pozisyonu fırsatı yakalanan maç, bu müsabaka oldu. Şampiyonlar Ligi’nin dev ekibine maç boyunca oldukça zor anlar yaşatan Galatasaray hepimizi gururlandırdı. Bu mücadelenin ve pozitif oyunun skora yansımaması ise kalp kırıcı oldu diyebiliriz. Galatasaray şimdi Bayern ile bu defa Almanya’da karşılaşacak.

Rizespor Kayseri’de Kayıp

rizespor maç afişi galatasaray

Trendyol Süper Lig’de Karadeniz’i temsil eden 3 takımdan biri olan Çaykur Rizespor, son dönemde tam anlamıyla asansör takım olarak dikkat çekmeye başladı. Ligde tutunmayı bir türlü başaramayan Rize ekibi, şu ana dek oynadığı 9 maçtan 4 galibiyet çıkarmayı bildi. 14 puanla orta sıralara konumlanan ekip, son olarak bu sahada Samsunspor’u 1-0 ile geçmeyi bilmişti. Geçtiğimiz hafta ise Kayserispor karşısında 3-1 kaybettiler. Son haftalarda oyun olarak bir nebze geriye gittiklerini söylemek gerekiyor. Öte yandan Okechukwu Azubuke’nin sakatlık problemi de İlhan Palut’u kara kara düşündürüyor. Ev sahibi takım İleri hatta Oscar Pinchi ve Oumar Diouf gibi isimlerle etkili olmaya çalışacaktır.