2023/24 Basketbol Süper Ligi 5’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

27.10.2023 - 10:35

2023/24 Basketbol Süper Ligi 5’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 5’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Her hafta olduğu gibi ligin 5’inci haftasında da iki mücadele beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak. beIN Sports’un yayın akışını açıklamasıyla “Basketbol Süper Ligi 5’inci haftasında hangi maçlar şifresiz? Fenerbahçe Beko maçı şifresiz mi? Beşiktaş Emlakjet maçı hangi kanalda? Galatasaray Ekmas maçını hangi kanaldan izleyebilirim?” gibi sorular yanıt buldu.

Her hafta Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nden iki karşılaşmayı şifresiz ekranlara getiren beIN Sports, geleneği ligin 5’inci haftasında da bozmadı. Başarılı kanal, ligin 5’inci haftasında iki kritik karşılaşmanın şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarında olacağını duyurdu.

Darüşşafaka İç Sahada Seriyi Devam Ettirmek İstiyor

Darüşşafaka, 4 maç sonunda iki galibiyet iki mağlubiyete sahip. Deplasmanlarda oynadığı tüm maçları kaybeden Daçka, iç sahada ise 2’de 2 ile yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Çağdaş Bodrum karşısında mağlubiyet yaşayan Darüşşafaka, Pınar Karşıyaka mücadelesiyle yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Pınar Karşıyaka ise Anadolu Efes mağlubiyeti sonrasında Türk Telekom ile karşı karşıya geldi. İlk çeyreğin sonundan itibaren oyuna ağırlığını koyan Pınar Karşıyaka, farklı kazanarak ligdeki ikinci galibiyetini aldı. Pınar Karşıyaka’da hedef bir seri yakalayarak üst sıralara tırmanmak.

Darüşşafaka ile Pınar Karşıyaka arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 5’inci hafta mücadelesi, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de.

Çağdaş Bodrum Darüşşafaka Maçının Görüntüsü

Fenerbahçe Beko-Samsunspor Mücadelesi Şifresiz

Her hafta iki karşılaşmayı şifresiz ekranlara getiren beIN Sports Haber, bu hafta Pazar gününden de bir mücadele seçti. Şampiyonluğun en güçlü adayı Fenerbahçe Beko ile alt sıralardan kurtulmak isteyen Samsunspor arasındaki mücadele, şifresiz ekranlara gelecek.

Geçtiğimiz hafta derbide kazanmasını bilen Fenerbahçe Beko ile ligde 4 hafta sonunda sadece 1 galibiyete sahip Samsunspor arasındaki mücadele, Pazar 18.00’den itibaren şifresiz yayınla beIN Sports Haber’de. beIN Sports, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi şifresiz maç yayınlarına önümüzdeki haftalarda da devam edecek.