S SPORT LİNK Olympiakos -Anadolu Efes 26 Ekim CANLI MAÇ İZLE

26.10.2023 - 21:04

S SPORT LİNK Olympiakos -Anadolu Efes 26 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Anadolu Efes, Eurolig’in 5’inci haftasında Yunanistan’da Olympiakos’a rakip oluyor. Erdem Can’ın takımı bu akşam saat 22.00’de galibiyet için parkede olacak. Müsabakadan önce dikkat çeken aramaları şöyle sıralamak mümkündür: Olympiakos maçı izle, Efes maçı izle, Olympiakos Efes canlı izle, Olympiakos Efes canlı maç izle, Olympiakos Efes maç izle, Olympiakos Efes bedava maç izle, Olympiakos maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Spor Ekranı kalitesiyle canlı yayın bilgilerini okuyabilirsiniz.

OLYMPİAKOS-ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

olympiakos efes

Olympiakos-Efes Maçı Canlı Yayın Linki 

Olympiakos-Anadolu Efes Maç İzleme Linki Yunanistan’ın güçlü temsilcisi, Anadolu Efes’i salonunda ağırlıyor. Zorlu maçı, Eurolig’in resmi yayıncısı olan S Sport’tan izleyebilirsiniz.  

Olympiakos-Efes Maçı Canlı Takip

Efes, çift maç haftasındaki başarısını sürdürmek istiyor. Müsabakaya dair istatistikleri canlı takip etmek isterseniz aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

OLYMPİAKOS-ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

Efes Çıkışa Geçti

 efes sinan erdem

Temsilcimiz Anadolu Efes, Eurolig’in 5. haftasında geçen sezonun final four ekiplerinden biri olan Olympiakos’a konuk oluyor. Efes, maçın favorisi olmamasına rağmen potansiyeli ile yine de bu maçta sürpriz bir sonuç elde edebilir. Anadolu Efes Eurolig’e üst üste aldığı 2 yenilgi ile başlasa da hızlı toparlandı. Geçtiğimiz hafta, Eurolig’in ilk çift maç haftasıydı ve Efes bu dönemi çok iyi değerlendirdi. Sinan Erdem’de oynanan 2 maçı da rahat şekilde kazanan temsilcimiz, potansiyelini yeniden hatırlattı. Efes ligde de şu ana dek firesiz şekilde yoluna devam ediyor. Hafta sonunda Bahçeşehir takımını, son çeyrekteki oyunuyla devirmeyi başardı.

Erdem Can’dan Açıklamalar

 erdem can

Efes’in başına bu sezon gelen Erdem Can, performansıyla tartışma yaratıyordu ancak üst üste gelen 2 galibiyet, genç koça kredi kazandırdı. Olympiakos maçından önce Erdem Can bazı açıklamalarda bulundu. Can, rakiplerinin deneyimli bir koça sahip olduğunu ve uzun zamandır birlikte hareket eden bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirtti. Özellikle rakibin agresif oyununa karşı mental açıdan iyi hazırlanmaları gerektiğinin altını çizdi. Bu arada Efes, bu maçla beraber 806. maçına çıkacak.

Olympiakos Uzatmada Kazandı

 olympiakos efes maç afişi

Olympiakos tıpkı geçen sezon olduğu gibi bu sezona da iddialı bir kadroyla giriş yaptı. Sezon başında ezeli rakipleri olan Pana’yı 2 maçta da geçmeyi bildiler. Üstelik bu maçlardan birinde tarihi bir farka imza attılar. Eurolig’e iyi bir başlangıç yaptıktan sonra üst üste 2 maçını da kaybeden Olympiakos, son olarak Partizan gibi dişli bir ekibe karşı hata yapmadı. Larentzakis bu maça özellikle damga vuran oyuncu oldu. Takım, kazandığı 2 maçı da uzatma neticesinde kazandı. Oyun kurucu Sloukas’ı kaybetmelerine rağmen agresif ve kazanmaya aç görüntülerinden ödün vermiş değiller.