S SPORT LİNK Bayern Münih-Fenerbahçe Beko 27 Ekim CANLI MAÇ İZLE

27.10.2023 - 20:21

S SPORT LİNK Bayern Münih-Fenerbahçe Beko 27 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Eurolig’in 5’nci haftasında Fenerbahçe Beko, Almanya’nın Bayern Münih takımına konuk oluyor. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile Bayern arasında oynanacak kritik karşılaşma bu akşam Türkiye saati ile 21.30’da başlıyor. Maçtan önce basketbol severlerin yöneldiği trend aramalar şöyle sıralanıyor: Fenerbahçe Beko maçı izle, Bayern Münih maçı izle, Bayern Münih Fenerbahçe Beko canlı izle, Bayern Münih Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Bayern Münih Fenerbahçe Beko maç izle, Bayern Münih Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Spor Ekranı kalitesi ile güncel gelişmeler ve canlı yayın bilgileri şimdi sizlerle!

BAYERN MÜNİH-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

bayern fenerbahçe beko

Bayern Münih–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Bayern Münih-Fenerbahçe Beko Maç İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun Almanya’daki müsabakasına tanıklık etmek isteyenler S Sport’a yönelmelidir.

Bayern Münih-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Eurolig’e iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe Beko, Türk taraftarlarının da desteğiyle deplasmanda Bayern’i yenmek istiyor. Maç istatistiklerini FB TV üzerinden takip edebilirsiniz.

BAYERN MÜNİH-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Temsilcimiz Çift Maç Haftasında Hata Yapmadı

 ıtoudis açıklama

Eurolig’in en önemli favorilerinden biri olarak sezona başlayan Fenerbahçe Beko, şu ana dek gösterdiği performansla beklentilere yanıt vermiş durumda. Taraftarını gururlandıran bir başlangıç yapan temsilcimiz, oynadığı 4 maçta 3 galibiyet aldı. Kaybettiği Valencia maçında ise maç sonucu ufak detaylarla belirlenmişti. Takım; agresif ve oyundan kolay kolay kopmayan, kırılganlık göstermeyen ir takım kimliğinde ilerliyor. Fenerbahçe Beko bu hafta Almanya’nın 2 temsilcisinden biri ola Bayern deplasmanına çıkıyor. Burada Türk taraftarlarının da salonda yer almaları bekleniyor. Geçtiğimiz sezonlarda bu maçlarda Fenerbahçe ve Efes’e önemli bir destek verilmişti. Geçen hafta Eurolig’in ilk çift maç haftasıydı ve temsilcimiz 2 maçta da hata yapmadı. Önce Pana’yı ardından da ASVEL’i deviren ekibimiz, oldukça moralli durumda.

Fenerbahçe Beko, Derbide Galatasaray’ı Devirdi

 fenerbahçe beko derbi

Fenerbahçe Beko, üst üste oynadığı 2 Eurolig maçından sonra bir de derbi maçına çıktı. Ligdeki ezeli rakiplerinden biri olan Galatasaray ile deplasmanda çok zorlu bir salon atmosferinde karşılaşan Fenerbahçe Beko, son 3 sezonda olduğu gibi yine hata yapmadı. Maççta Madar , Calathes ve Guduric oldukça etkili bir performansa imza attılar ve galibiyetin gelmesinde etkili oldular. Maçı 62-74 kazanan sarı lacivertliler, böylece son 4 lig maçında 3’üncü galibiyetine uzanmış oldu. Bu arada sakatlığını atlatan Dorsey takımla beraber çalışmalara başladı. Metecan Birsen ise henüz sakatlığını atlatabilmiş değil.

Bayern’in Başında Pablo Laso Bulunuyor

 laso

Almanya temsilcisi Bayern Münih, basketbola yatırım yapmayı sürdürüyor. Bunu takımın başına Laso gibi kariyerli bir koçu getirerek de gösterdiler. Bayern’in içeride oynadığı maçlara ilgi oldukça fazla. Son 3 Eurolig karşılaşmasında Fenerbahçe Beko, Bayern Münih’e üstünlük kurmayı başarmış durumda. Takıma bu sezon Edwards ve Booker gibi 2 eski Fenerbahçe Beko oyuncusu dahil oldu. Özellikle Edwards’tan beklentiler epey fazla ama şu ana dek sezona istikrarlı başladığını söylemek zor. Bu arada takımda Ibaka gibi bir NBA yıldızını olduğunu da anımsatalım. Bayern geçen hafta önce deplasmanda Baskonia’yı devirdi, ancak sonra Barcelona karşısında tarihi bir yenilgi aldı. Maço 98-59 kaybeden Alman ekibinin bu maça agresif başlaması sürpriz olmayacaktır.