EXXEN Bir Kez Daha Çöktü. Galatasaray-Bayern Münih Maçı TV8,5’a Alındı

25.10.2023 - 13:02

EXXEN Bir Kez Daha Çöktü. Galatasaray-Bayern Münih Maçı TV8,5’a Alındı

Manchester United-Galatasaray karşılaşması öncesinde çöken EXXEN bir kez daha çöktü. Galatasaray-Bayern Münih maçı TV8,5’a alındı. İki Şampiyonlar Ligi haftası üst üste çöken EXXEN, karşılaşmaları ekranlara getiremedi. 

Üç yıldır Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi karşılaşmalarını ekranlara getiren EXXEN, son haftalarda sorunlarla gündeme geliyor. Manchester United ile Galatasaray arasındaki Şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesinde sorun yaşayan EXXEN’e giriş yapılamamış ve mücadele TV8,5’a alınmıştı. Benzer bir sorun Galatasaray-Bayern Münih maçı öncesinde de yaşandı.

Galatasaray ile Bayern Münih arasındaki Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesinde EXXEN’e giriş yapamayan abonelerin olduğu öğrenildi. Bunun üzerine karşılaşma TV8,5’a alındı ve bir kez daha Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz ekranlara geldi.

EXXEN 14 Gün Boyunca Bedava Olmuştu

Geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı, EXXEN’de bir altyapı sorunu olduğunu ve bu yüzden karşılaşmaların izlenemediğini açıklamıştı. Yaşanan sorun sebebiyle EXXEN üyelik 14 gün boyunca bedava olmuştu.

Ücretsiz olan EXXEN’in bir kez daha aynı sorunu yaşayabileceği ve yoğunluk sebebiyle karşılaşmaların izlenmesinde problem olabileceği düşünülmüştü. Düşünüldüğü gibi de oldu ve EXXEN Galatasaray-Bayern Münih maç saatinde bir kez daha çöktü.


Korsan Yayın İzleyen Hırsız

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde korsan yayınla ilgili açıklamalarına bir yenisini eklemişti. EXXEN’de yaşanan sorun sonrasında da korsan yayın noktasında geri adım atmayan Ilıcalı, korsan yayın izleyenin hırsız olduğunu dile getirmişti. EXXEN’in üst üste iki maç haftası da çökmesi sonrasında Acun Ilıcalı’nın bu sözleri hatırlatıldı.

Korsan yayıncılık benim hayatımı etkileyen bir konu değil, ben para kazansam ne olacak kazanmasam ne olacak? Allah'a şükür kendimi kurtarmışım.
Bu dinen de hırsızlık, ahlaken de hırsızlık, kanunen de hırsızlık. Bunu yapan hırsız, bir kere onu bilerek savunacak.
Yok benim hakkımdı... Ben de karnım acıkınca gideyim pastaneden pasta çalayım.
Korsan yayın, Acun'a bir şey yapamaz ama kulüpleri öldürür. Kulüplerin gücünü kanser gibi çeker.
Bugün dünyanın en güçlü kulüpleri hangi ülkede? İngiltere. İngiltere'nin futbolda en değerli lig olmasının sebebi ne biliyor musun? Canlı yayın. Championship'teki takımımın aldığı yayın geliri, Türkiye'deki herhangi bir 1’inci lig kulübünün 5 katı
Mesela Hollanda, dünyanın en güçlü milli takımlarından birisine sahip. Ama Hollanda Ligi niye sence ilerilerde değil? Çünkü orada nüfus az ve yayıncıya abone az. İngiltere'de nüfus fazla, futbola konsantrasyon fazla, yayıncıya daha fazla abone var. Bu yüzden kulüpler zengin oldu.