EXXEN LİNK Galatasaray-Bayern Münih 24 Ekim CANLI MAÇ İZLE

24.10.2023 - 17:37

EXXEN LİNK Galatasaray-Bayern Münih 24 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Galatasaray ve Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu kapsamında kozlarını paylaşıyor. Gruptan çıkma noktasında önemli bir avantaja sahip olan Cimbom, taraftarının da desteğiyle Münih engelini geçmek istiyor. Bu akşam saat 19.45’te başlayacak olan müsabaka öncesinde dikkat çeken aramalar şu şekilde: Galatasaray maçı izle, Bayern maçı izle, Galatasaray Bayern canlı izle, Galatasaray Bayern canlı maç izle, Galatasaray Bayern maç izle, Galatasaray Bayern maçı izle, Exxen TV maçı online izle, Şampiyonlar Ligi maçı izle. Spor Ekranı ayrıcalığıyla maç öncesi güncel gelişmeleri inceleyebilirsiniz.

GALATASARAY-BAYERN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galataaray bayern

Galatasaray-Bayern Münih Maçı Canlı Yayın Linki 

Galatasaray-Bayern Maç İzleme Linki Galatasaray ve Bayern Münih takımlarının karşı karşıya geleceği zorlu maç, ülkemizde Exxen dijital platformundan yayınlanacak.

Galatasaray-Bayern Münih Maçı Canlı Takip

Temsilcimiz Galatasaray, her ne kadar maçın favorisi olmasa da Rams Park’ta Bayern’i zorlamak istiyor. Sold Out olan maçın canlı istatistiklerini takip etmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

GALATASARAY-BAYERN MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray 4 Puan Topladı

 okan buruk

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde beklenenin de üzerinde bir performans sergiliyor. Her ne kadar Kopenhag maçı tatsız başlasa da İstanbul’da 1 puanı kurtaran Cimbom, sonrasında zorlu Manchester United deplasmanında kazanmayı başardı. Manchester United’ı formsuz bir döneminde yakalayan Galatasaray, eline gelen fırsatı çok iyi değerlendirdi ve hepimizi gururlandıran bir galibiyet elde etti. Bu maçta goller eski United oyuncusu Zaha dışında Icardi ve Kerem’den geldi. Bu maçta da bu 3’lünün oldukça etkili olması bekleniyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nin en büyük 3 favorisinden biri olarak öne çıkan Bayern’e karşı önemli bir test maçına çıkacak. 2 maç sonunda 4 puanla ikinci sıraya yerleşen temsilcimiz için alınacak 1 puan bile son derece kıymetli olacaktır.

Sarı Kırmızılılar Derbide Hata Yapmadı

 galatasaray taraftarı

Galatasaray bir yandan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma mücadelesi verirken diğer yandan da Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile liderlik için kapışıyor. Her iki kulvarda da son derece etkili ve formda olan Galatasaray’ın bileği kolay kolay bükülmüyor. Galatasaray hafta sonu, 10 kişi kalan rakibine karşı zaman zaman zorlansa da derbiden bir şekilde galibiyetle ayrılmayı bildi. İcardi’nın gollerine devam ettiği ligde Galatasaray, Fenerbahçe’yi yakından takip etmeyi sürdürüyor. Bu derbi galibiyeti, Galatasaray için Şampiyonlar Ligi öncesinde ciddi bir moral yarattı. Galatasaray ligde 7 maçlık bir kazanma serisine sahip.

Bayern Lider Geliyor

 bayern maç afişi

Bayern Münih, tahmin edileceği üzere grupta liderliği erkenden almayı başardı. 2 maç sonunda 6 puanı bulunan Alman ekip, yarışı bir adım önde götürüyor. Şimdi Galatasaray ile üt üste oynayacakları 2 maç, bir anlamda kaderlerini tayin edecek. Aynı dönemde Manchester’ın Kopenhag ile üst üste oynayacak olması, tüm hesapların baştan yapılmasına neden olabilir. Bu nedenle Bayern işini sağlama almak isteyecektir. Nitekim İstanbul’a da maçın net favorisi olarak geliyorlar. Son olarak Danimarka’da Kopenhag’a karşı epey zorlandılar ancak bir şekilde maçı çevirmeyi başardılar. Alman temsilcisinde Dayot Upamecano ve Raphael Gurreiro gibi oyuncular sakat durumda. Hafta sonu Mainz takımını 3 golle geçen Bayern’de Thomas Müller ve Harry Kane en önemli gol silahları olacaktır.