EXXEN LİNK Fenerbahçe-Ludogorets 26 Ekim CANLI MAÇ İZLE

26.10.2023 - 18:46

EXXEN LİNK Fenerbahçe-Ludogorets 26 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’ne oldukça iyi başladı. Oynadığı 2 maçını da kazanan Fenerbahçe, şimdi de Bulgar ekip Ludogorets ile karşılaşıyor. Bu akşam saat 19.45’te başlayacak olan kritik karşılaşma öncesi dikkat çeken aramalar şu şekilde: Fenerbahçe maçı izle, Ludogorets maçı izle, Fenerbahçe Ludogorets canlı izle, Fenerbahçe Ludogorets canlı maç izle, Fenerbahçe Ludogorets maç izle, Fenerbahçe Ludogorets bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Exxen link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Maça dair tüm detayları içeriğimizde bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE-LUDOGORETS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe ludogorets

Fenerbahçe-Ludogorets Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Ludogorets Maç İzleme Linki Fenerbahçe ve Ludogorets’in karşı karşıya geleceği müsabaka, organizasyonun resmi yayıncısı olan Exxen dijital platformundan yayınlayacak.

Fenerbahçe-Ludogorets Maçı Canlı Takip

Kadıköy’de oynanacak olan Fenerbahçe Ludogorets maçını canlı olarak takip etmek için UEFA resmi sitesinden ya da FB TV’den yararlanmanız mümkün.

FENERBAHÇE-LUDOGORETS MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Lider Durumda

 ismail kartal

Fenerbahçe hem ligde hem de UEFA Konferans Ligi’nde liderliğin tadını çıkarıyor. Çıtayı oldukça yükselten sarı lacivertliler, son yılların en formda sezonunu yaşıyor. En iyi sezon başlangıçlarından birine imza atan Fenerbahçe, resmi maçlarda henüz tek bir beraberlik bile almadı. Bunun eşi benzerine son yıllarda pek tanıklık etmedik. Son olarak Fenerbahçe Hatayspor engelini 4 golle geçti. Maçta Dzeko, Tadic, İrfan Can gibi isimler yine etkili bir futbol oynayarak takımlarına katkı sundular. UEFA Konferans Ligi’nde ise oynadığı 2 maçtan 6 puan çıkarmayı bildiler. Nordsjaelland ve Trnava karşısında hata yapmayan temsilcimiz, grubun lideri durumunda. Bu maçı da kazanarak liderliğini iyice pekiştirmek isteyecektir.

Serdar Aziz Ameliyat Oldu

 serdar aziz ameliyat

Fenerbahçe’de savunmanın güven veren oyuncusu Serdar Aziz, Almanya’da başarılı bir ameliyat geçirdi. Kulüp, hafta içinde resmi yayın organları üzerinden konuya ilişkin gelişmeleri aktardı. Bilindiği üzere Serdar Aziz sakatlığından dolayı bir süredir takımdan uzak kalmıştı. Almanya’da ameliyat olan savunma oyuncusunun kısa süre sonra antrenmanlara başlaması bekleniyor. Sol ayak bileğinden artroskopi operasyonu geçiren Serdar Aziz, bu sezon 8 maçta forma giydi ve 1 gole imzasını attı. Bu arada Fenerbahçe’de King, Mert Hakan ve Peres de sakatlık problemi yaşayan isimler.

Ludogorets Kötü Başladı

 fenerbahçe form durumu

Bulgaristan ekibi Ludogorets, Fenerbahçe’nin gücünü kabul ederek İstanbul’a geliyor. Nitekim maç öncesinde oyuncuların ve teknik direktörün açıklamaları da bunu doğrular nitelikte. Ludogorets’in oynadığı 2 maç arasında büyük çelişkiler söz konusu. İlk maçında Trnava’yı 4 farkla geçen takım, sonraki hafta Nordsjaelland’a tam 7 golle kaybetti. Bu tarihi yenilginin üzerine kendi liglerinde de 2 puan kaybederek kötü gidişi sürdürdüler. Şu anda zirve yarışının 6 puan gerisine düşmüş durumdalar. UEFA Konferans Ligi’nde ise ilk 2 sıra için hala ciddi şansları var. Fakat bunun için oynayacakları 2 Fenerbahçe maçında sürpriz bir sonuca imza atmak zorundalar.