Tivibu Spor Serie A ve La Liga’dan 3 Karşılaşmayı Canlı Yayınlayacak

23.10.2023 - 14:07

Tivibu Spor Serie A ve La Liga’dan 3 Karşılaşmayı Canlı Yayınlayacak

Tivibu Spor, Serie A ve La Liga’dan 3 karşılaşmayı canlı yayınlayacak. S Sport’ta yayınlanacak Euroleague ve F1 organizasyonları sebebiyle bu hafta Tivibu Spor’da üç mücadele ekranlara gelecek. 

Geçtiğimiz haftalarda S Sport’un yayınlarının çakışması sebebiyle Tivibu Spor bazı karşılaşmaları ekranlara getirmişti. Bu hafta da benzer bir durum yaşandı. S Sport, yayın akışına Euroleague ve F1’i dahil edince Serie A ve La Liga’da aynı saatteki maçlar Tivibu Spor’da ekranlara gelecek.

Tivibu Spor’un şifreli kanallarına eklenen üç karşılaşmanın ikisi La Liga’dan biri ise Serie A’dan. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Tivibu Spor’da futbolseverler bu karşılaşmaları izleyebilecek.

La Liga’dan İki Karşılaşma Yayın Akışında

S Sport’un F1’de sıralama turu ve yarışı ekranlara getirmeye karar vermesi, La Liga’da iki mücadelenin kanalsız kalması anlamına geldi. Bu mücadeleler, Tivibu Spor’un yayın akışına eklendi.

Cumartesi 22.00’de ligin flaş ekibi Girona ile Celta Vigo kozlarını paylaşacak. Bu keyifli mücadele, Tivibu Spor 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Pazar 23.00’te ise Atletico Madrid’in konuğu Alaves olacak. Bu karşılaşma ise Tivibu Spor 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Cuma
  • 22.00 Girona-Celta Vigo | Tivibu Spor 3
Pazar
  • 23.00 Atletico Madrid-Alaves | Tivibu Spor 1

Celta Vigo Atletico Madrid Maç Görüntüsü

Serie A’dan 1 Karşılaşma Tivibu Spor’da 

Cuma günü S Sport 2’nin Euroleague mücadelesini ekranlara getirecek olması, Serie A maçının Tivibu Spor ekranlarından yayınlanması anlamına geldi. 

Cuma gününün kritik karşılaşmasında Genoa ile alt sıralardan kurtulmaya çalışan Salernitana kozlarını paylaşıyor. Cuma 21.45’teki Genoa-Salernitana karşılaşmasını, Tivibu Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. 

Böylece Tivibu Spor, S Sport ve S Sport 2'nin yayınlamadığı toplam 3 karşılaşmayı yayın akışına aldı. Geçmişte de S Sport’un yayınlamadığı bazı La Liga ve Serie A maçlarını ekranlara getiren Tivibu Spor’un önümüzdeki haftalarda da benzer durumlarda karşılaşmaları yayınlaması bekleniyor.