CBC Sport 24-26 Ekim’de Yayınlayacağı Maçları Paylaştı

23.10.2023 - 16:11

CBC Sport 24-26 Ekim’de Yayınlayacağı Maçları Paylaştı

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi yayınlarıyla dikkat çeken CBC Sport, 24-26 Ekim’de yayınlayacağı maçları açıkladı. Şampiyonlar Ligi’nden 4 ve Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nden ise birer maç CBC Sport ekranlarında olacak. Böylece futbolseverler CBC Sport’tan 6 karşılaşmayı takip etme şansı bulacak.

Türkiye’den izlenebilen Azerbaycan kanallarından CBC Sport, Avrupa kupaları yayınlarıyla sporseverlerin karşısına çıkıyor. Her hafta birçok mücadeleyi izleme imkanı tanıyan CBC Sport, 24-26 Ekim arasında yayınlayacağı karşılaşmaları açıkladı. Toplam 6 karşılaşma CBC Sport ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Galatasaray-Bayern Münih CBC Sport’ta

CBC Sport yayın akışını paylaşmasıyla “Galatasaray-Bayern Münih CBC Sport’ta mı?” sorusuna yanıt verdi. Başarılı kanal Salı 19.45’teki dev mücadeleyi ekranlara getirecek. Salı 22.00’de ekranlara gelecek mücadele ise Sevilla-Arsenal karşılaşması oldu.

Çarşamba günü 19.45’te sakatlıklarla boğuşan Barcelona, Shakhtar’ı konuk ediyor. Bu keyifli mücadelenin adresi de CBC Sport. Çarşamba gününün kapanışı ise Paris’te yapılıyor. PSG ile Milan arasındaki dev mücadeleyi, 22.00’den itibaren CBC Sport ekranlarından takip edebilirsiniz.

Salı
  • 19.45 Galatasaray-Bayern Münih
  • 22.00 Sevilla-Arsenal
Çarşamba
  • 19.45 Barcelona-Shakhtar
  • 22.00 PSG-Milan

Newcastle United-PSG Maç Görüntüsü


Fenerbahçe-Ludogorets CBC Sport’ta

Her hafta Avrupa Konferans Ligi’nden bir temsilcimizin maçını ekranlara getiren CBC Sport, bu hafta Fenerbahçe ile Ludogorets’in keyifli kapışmasını naklen yayınlayacak. Fenerbahçe ile Ludogorets arasındaki bu mücadele, Perşembe 19.45’ten itibaren CBC Sport’ta futbolseverlerle buluşacak.

CBC Sport’un yayınlayacağı diğer karşılaşma ise Leverkusen ile Karabağ arasında oynanıyor. Bundesliga’da aldığı sonuçlarla dikkat çeken ve bu sezon her katıldığı turnuvada en üst noktayı hedefleyen Leverkusen ile Azerbaycan temsilcisi Karabağ arasındaki mücadele, 22.00’den itibaren CBC Sport’ta olacak.

Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş’ın Konferans Ligi’ndeki maçlarını naklen yayınlayan CBC Sport, Bodo Glimt-Beşiktaş mücadelesini yayın akışına almadı. CBC Sport’un önümüzdeki haftalarda da Avrupa kupaları maç yayınlarına devam etmesi bekleniyor.

Perşembe
  • 19.45 Fenerbahçe-Ludogorets
  • 22.00 Leverkusen-Karabağ