Ahmet Selim Kul’un Yeni Adresi Habertürk Oldu

23.10.2023 - 10:00

Ahmet Selim Kul’un Yeni Adresi Habertürk Oldu

Başarılı gazeteci Ahmet Selim Kul’un yeni adresi Habertürk oldu. A Spor’a veda eden Ahmet Selim Kul, bundan böyle Ciner Medya’da görev alacak.  

A Spor ekranlarında Fenerbahçe muhabirliği görevini üstlenen Ahmet Selim Kul’un yeni adresi belli oldu. A Spor’a veda ettikten kısa bir süre sonra Habertürk’e geçen Ahmet Selim Kul, bundan böyle haberlerini Ciner Medya çatısı altında paylaşacak.

Her Ayrılık Yeni Bir Hikayenin İlk Sayfası

A Spor ekranlarına veda eden Ahmet Selim Kul, Twitter hesabından paylaşım yaptı. Yeni adresinin Habertürk olduğunu belirten Ahmet Selim Kul, tüm haberlerini Ciner Medya çatısı altında paylaşacağını takipçileriyle paylaştı. Ahmet Selim Kul’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:
Her ayrılık, yeni bir hikayenin ilk sayfası...
A Spor çatısından içeri girerken siz değerli takipçilerime "Evinden ayrılan bir üniversite öğrencisi gibi hissediyorum" demiştim.
Öyle doğru bir metafor kullanmışım ki, bugün üniversiteden mezun oldum, mesleğe başladığım evime, Habertürk'e geri dönüyorum.
A Spor ekranlarında, benim ağzımdan sadece gerçekleri dinlediniz. Mücadelem, öğrendiğim doğruları en yalın haliyle sizlere ulaştırmak oldu. Bunun yanında çok müstesna röportajlar da yaptım izleyicilerimiz için. Özel görüntüler, sayısız özel haber, transfer gelişmeleri... Dilerim siz bunları izlerken en az benim kadar keyif almışsınızdır.
Şu an duygusal bir rollercoaster içerisindeyim. Gazeteciliğe adım attığım ilk günkü heyecan ve A Spor ekranlarındaki eşsiz deneyimlerimle, tekrar Habertürk'e bu kez Spor Yayınları Koordinatör Yardımcısı sıfatıyla geri dönüyorum.
Özgür olan her istediğini yapan değil, ne istediğini bilendir. Ben ne istediğimi çok iyi biliyorum ve meslek hayatım boyunca bu saikle tercihlerimi yaptım. Bana, benimsediğim bu yolda desteğini esirgemeyen, A Spor'daki tüm üstlerime ve yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
En doğru haberleri en hızlı haliyle sizlerle artık Habertürk TV başta olmak üzere Ciner Medya çatısı altında buluşturacağım.
İlginiz ve desteğiniz için sonsuz teşekkürler...
Son olarak bir ekleme yapmam gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında yaşadığım olayla kariyerimdeki bu değişikliğin hiçbir bağlantısı yok. Benim kariyer hedeflerim var ve bu teklif kariyerim için önemli bir adım. Tıpkı 3.5 yıl önce A Spor’dan gelen teklif gibi. Hepsi bu…