BEIN LİNK Galatasaray-Fenerbahçe Beko 22 Ekim CANLI MAÇ İZLE

22.10.2023 - 18:06

BEIN LİNK Galatasaray-Fenerbahçe Beko 22 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Fenerbahçe Beko ve Galatasaray, lig kapsamında birbirlerine rakip oluyor. Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde haftanın en önemli müsabakası olarak öne çıkan derbi maçı bu akşam saat 20.30’da başlıyor. Maçtan önce en popüler arama sonuçları şu şekilde: Fenerbahçe Beko maçı izle, Galatasaray maçı izle, Galatasaray Fenerbahçe Beko canlı izle, Galatasaray Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Galatasaray Fenerbahçe maç izle, Galatasaray Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, Bein Sports link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Türkiye Basketbol Ligi maçı izle. Spor Ekranı farkıyla en güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.

GALATASARAY-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe beko galatasaray maç afişi

Galatasaray-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Galatasaray-Fenerbahçe Beko İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun Galatasaray’a konuk olacağı maç beIN Sports HD 5 kanalında olacak.

Galatasaray-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Eurolig’de mücadele eden Fenerbahçe Beko, Galatasaray deplasmanında hata yapmak istemiyor. Maç içi istatistikler için FB TV yayınından yararlanabilirsiniz.

GALATASARAY-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-FENERBAHÇE BEKO MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Beko Çift Maç Haftasında Hata Yapmadı

 fenerbahçe beko round 4

Fenerbahçe Beko, oldukça moralli. Hafta içinde kendi salonunda oynadığı 2 Eurolig maçından da galip ayrılmayı bildiler. Oynayan her oyuncusundan verim alan sarı lacivertliler, daha şimdiden zirvede konumlandı. Real Madrid ve Barcelona ile beraber Eurolig’in en pozitif takımlarından biri olan Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz hafta önce Pana’yı ardından da ASVEL’i devirdi. Taraftarıyla bütünleşen takım, Eurolig’in favorilerinden biri olduğunu da kanıtlamış oldu. Takım şimdi yeniden lige konsantre olmak zorunda. Bu maçta Sertaç ve Melih’in görece daha fazla süre alması bekleniyor. Derbi maçında Fenerbahçe Beko elbette favori ancak onları neticede çok zorlu bir atmosfer bekliyor olacak.

Fenerbahçe Beko’da Yine Sakatlık Kâbusu

 motley

Fenerbahçe Beko bu sezon ligde sadece tek bir yenilgi aldı. Ligin 2’nci haftasında İzmir’de Karşıyaka’nın rakibi olan Fenerbahçe Beko, rakibine teslim oldu. Dolayısıyla 2 deplasman üst üste kaybetmek istemeyeceklerdir. Geçen sezon ligi Efes’e kaptırdıkları için bu sene daha konsantre bir Fenerbahçe Beko izleyebiliriz. Takım bu sezona da çok ciddi sakatlık problemleri ile başladı. Bu durum artık Fenerbahçe Beko tarafında bir klasiğe dönüşmüş durumda. Sezona çok etkili başlayan Tyler Dorsey Valencia maçında sakatlanmıştı. Öte yandan Metecan’ın da akatlık problemi uzun süredir devam ediyordu. Şimdi de bu oyunculara Zagars da eklendi. Kiralık olarak gittiği Litvanya Basketbol Ligi’nde maç içerisinde sakatlık yaşayan oyuncunun dönüşü uzun sürecek gibi görünüyor. Bu arada Wilbekin cezası nedeniyle Galatasaray deplasmanında kadroda olamayacak.

Galatasaray’da Koç Takımın Başında Olamayacak

 galatatsaray fenerbahçe beko

Ev sahibi Galatasaray, her zamanki gibi Fenerbahçe Beko maçlarına çok özel şekilde hazırlanıyor. Takımı koçu olan Zvezdan Mitrovic, Fenerbahçe Beko karşısında hastalığı nedeniyle parkede olamayacak. Ev sahibi taraf Jarell Martin, Corey Walden, Sadık Emir Kabaca ve Miralem Halilovic gibi isimlerle etkili olmaya çalışacaktır. Galatasaray bu sezon oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet çıkardı. Aldıkları tek yenilgi İzmir’de Petkim’e karşıydı. Geçen sezon bu salonda oynanan derbi maçını Galatasaray 91-97 kaybetmişti. Son 3 sezondur Fenerbahçe Beko’yu taraftarlarının önünde yenme başarısı gösteremiyorlar. Sarı kırmızılı ekip, bu maçla beraber seriye son vermek istiyor.