Süper Kanal Sport’un 21-22 Ekim’de Yayınlayacağı Maçlar Belli Oldu

21.10.2023 - 11:10

Süper Kanal Sport’un 21-22 Ekim’de Yayınlayacağı Maçlar Belli Oldu

Her hafta TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig maçlarını belli bir ücret karşılığında ekranlara getiren Süper Kanal Sport, haftanın programını açıkladı. Süper Kanal Sport’ta 21-22 Ekim’de yayınlanacak TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig maçları belli oldu. Buna göre tam 4 karşılaşma futbolseverlerle buluşacak. Süper Kanal Sport’un önümüzdeki günlerde de yayınlara devam etmesi bekleniyor.

TFF 2’nci Lig   ve TFF 3’üncü Lig’de resmi yayıncı olmadığı için maçların yayın hakkı tek tek satılıyor. Bu yayın haklarını alan platformlardan biri de Süper Kanal Sport. Her hafta belli bir ücret karşılığında canlı maç yayınlarına imza atan Süper Kanal Sport, 21-22 Ekim arasında ekranlara getireceği karşılaşmaları açıkladı. 

Süper Kanal Sport, 21-22 Ekim arasında toplam 4 mücadeleyi yayın akışına ekledi. Cumartesi ve Pazar günü Süper Kanal Sport’ta TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’den 4 mücadeleyi takip edebilirsiniz.

Cumartesi ve Pazar Toplam 4 Maç Süper Kanal Sport’ta

Süper Kanal Sport, Cumartesi ve Pazar günü 4 mücadeleyi yayın akışına ekledi. TFF 2’nci Lig’de zirve mücadelesi veren ekiplerin karşılaşmaları yayınlayacağını duyuran Süper Kanal Sport’un Cumartesi ve Pazar günü yayın akışı şu şekilde:

Cumartesi
  • 15.30 Aliağa-Küçükçekmece Sinopspor
Pazar
  • 15.00 Yeni Mersin İdman Yurdu-Afyonspor
  • 15.00 Ankaraspor-1461 Trabzon
  • 15.30 Edirnespor-Karabük İdman Yurdu


Süper Kanal Sport’ta Ücret Değişikliği

Süper Kanal Sport, yayın hayatına başladığı dönemde maçları 20 TL karşılığında ekranlara getiriyordu. Bir süre yayınlara imza atmayı bırakan kanal, hafta içi tekrar futbolseverlerin karşısına çıktı. Bu kez tüm maçları paket halinde futbolseverlerle buluşturan Süper Kanal Sport, ücreti 49 TL olarak belirledi.

Süper Kanal Sport, hafta sonu ise tekrar teker teker yayınları satmaya karar verdi. Toplam 4 mücadeleyi ekranlara getirecek Süper Kanal Sport, maç başı 35 TL ücret belirledi.