S SPORT LİNK Anadolu Efes-Valencia 20 Ekim CANLI MAÇ İZLE

20.10.2023 - 19:35

S SPORT LİNK Anadolu Efes-Valencia 20 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Eurolig’in çift maç haftasının ikinci ayağında temsilcimiz Anadolu Efes, İspanya’nın Valencia takımını ağırlıyor. Bu akşam saat 20.30’da başlayacak olan müsabakaya Sinan Erdem Salonu ev sahipliği yapacak. Eurolig normal sezon maçı öncesinde; “Anadolu Efes maçı izle, Real Madrid maçı izle, Anadolu Efes Real Madrid canlı izle, Anadolu Efes Real Madrid canlı maç izle, Anadolu Efes Real Madrid maç izle, Anadolu Efes Real Madrid bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle” gibi aramalar ön plana çıkıyor. Maça dair en güncel gelişmeleri içeriğimizde bulabilirsiniz.

ANADOLU EFES-VALENCİA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

efes valencia

Anadolu Efes-Valencia Maçı Canlı Yayın Linki 

Anadolu Efes-Valencia Maç İzleme Linki Anadolu Efes ve Valencia’nın kozlarını paylaşacağı müsabaka bu akşam sadece S Sport ekranlarında olacak.

Anadolu Efes-Valencia Maçı Canlı Takip

Anadolu Efes’in İspanya takımı Valencia ile oynayacağı maçta canlı istatistik takibi yapmak adına aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

ANADOLU EFES VALENCİA MAÇI CANLI TAKİP

Efes Moral Buldu

 efes istatistik

Bu sezona tatsız başlayan Anadolu Efes, Valencia karşısında kazanırsa %50 galibiyet yüzdesine ulaşacak. Dolayısıyla takımın toparlanması ve üst sıralara tırmanması adına önemli bir fırsat söz konusu. İlk 2 hafta Barcelona ve Madrid gibi iki dişli takım karşısında alınan yenilgiler, bir şekilde kabul edilebilir. Fakat Sinan Erdem’de ASVEL karşısında kaybedilmesi, işleri epey zora sokabilirdi. Efes bu maçta hata yapmadı ve Fransız ekibini 89-84 ile geçti. Bu maçın sonlarına doğru farkın erimesine izin verilmesi, Erdem Can adına dikkat edilmesi gereken bir unsur. Üzerindeki ölü toprağını bir şekilde atmayı başaran Efes, şimdi lige 3’te 3 ile başlayan Valencia karşısında aynı başarıyı tekrar etmek istiyor.

Efes’te Larkin Farkı

 larkin

Anadolu Efes’in son dönemde yakaladığı başarılarda hiç tartışmasız çok büyük bir katkısı olan Larkin, bu seneye tutuk başlamıştı. Fakat ASVEL maçında fark yaratan bir performans sergilemeyi başardı. Clyburn ile beraber takımın skor yükünü çeken yıldız isim 18 sayı buldu. Bunun yanında 6 ribaund ve 6 asistlik bir katkı yaptı. Bu arada Clyburn 19 ve Thompson 14 sayı ile oynadı. Efes geçtiğimiz sezon hem Sinan Erdem’de hem de İspanya’da Valencia’ya kaybetmişti. Ekibimiz son 4 Eurolig maçında Valencia’ya karşı sadece tek bir galibiyet alabildi.

Valencia Kusursuz Başladı

 valencia basket

İspanya takımı Valencia, Eurolig’de birçok takıma ters gelebilecek bir basketbol oynuyor. Şu ana dek Eurolig’in en önemli sürprizine imza atmayı başarmış durumdalar. Valencia, lige 3’te 3’le başladı. Bu seride Fenerbahçe Beko galibiyetinin de olduğunu hatırlatalım. Fakat Valencia bu 3 maçı da kendi salonunda oynadı. Şimdi ilk kez deplasmanda oynayacaklar. ASVEL maçından dolayı moral kazanan Efes, Valencia karşısında doğal favori. Fakat Valencia’nın form durumu da göz önünde bulundurulmalı. Son olarak İspanya’da Maccabi’yi 75-66 ile geçmeyi bildiler. İspanya Ligi’nde de benzer bir istikrar yakalamış durumdalar. 5 lig maçının 4 tanesini kazanan ekip, Eurolig’de ilk 8’in en önemli adaylarından biri olduğunu gösterdiler.