BEIN LİNK Galatasaray-Beşiktaş 21 Ekim CANLI MAÇ İZLE

21.10.2023 - 17:19

BEIN LİNK Galatasaray-Beşiktaş 21 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Galatasaray, bu akşam saat 19.00’da Rams Park’ta sezonun ilk derbisine çıkıyor. Galatasaray’ın Beşiktaş’ı ağırlayacağı maçta tribünlerin tamamen dolu olması bekleniyor. Derbi öncesi trend olan aramaları şu şekilde sıralamak mümkün: Galatasaray maçı izle, Beşiktaş maçı izle, Galatasaray Beşiktaş canlı izle, Galatasaray Beşiktaş canlı maç izle, Galatasaray Beşiktaş maç izle, Galatasaray Beşiktaş lig maçı izle, Bein Spor maçı online izle. Spor Ekranı kalitesiyle derbiye dair tüm gelişmeleri inceleyebilirsiniz.

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galataaray beşiktaş

Galatasaray-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Beşiktaş Maç İzleme Linki Galatasaray ile Beşiktaş’ın kozlarını paylaşacağı derbi maçını beIN Sports HD 1 üzerinden izleyebilirsiniz.

Galatasaray-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

İki İstanbul takımının karşı karşıya geleceği maçı Halil Umut Meler yönetecek. Derbi istatistiklerini takip etmek adına GS TV yayınından ya da BJK resmi sitesinde yer alan “Maç Merkezi” bölümünden faydalanabilirsiniz.

GALATASARAY- BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Maçın Favorisi

 galatasaray derbi

Galatasaray, sadece bu maça değil Trendyol Süper Lig özelinde iç sahada oynadığı tüm maçlara favori olarak çıkıyor. Formunun zirvesinde yer alan Galatasaray, Fenerbahçe ile müthiş bir yarış içerisinde. Galatasaray şu ana dek ligde sadece 2 puan kaybetti. Rakibi Fenerbahçe’nin ise henüz puan kaybı olmadı. Galatasaray bu maçı kazanarak hem maç fazlasıyla da olsa liderliği ele geçirmek istiyor hem de Beşiktaş’ı zirveden uzaklaştırmayı amaçlıyor. Milli maç arasından önce Antalya deplasmanında 2 farkla kazandılar. Arjantinli yıldız Antalyaspor karşısında 1 gol ve 1 asistle takımına önemli bir katkı yaptı. Bu maç öncesinde ev sahibi ekipte ciddi bir sakatlık söz konusu değil.

Burak Yılmaz’ın İlk Derbisi

 beşiktaş maç afişi

Derbinin bir diğer tarafında Beşiktaş yer alıyor. Bu maç aynı zamanda genç teknik direktör Burak Yılmaz’ın da ilk derbi maçı olacak. Futbolculuk kariyerinde onlarca derbi maçına çıkan Burak Yılmaz, aynı başarıları teknik direktörlük kariyerinde de tekrarlamak istiyor. Takımın başında çıktığı ilk maç olan İstanbulspor maçında hata yapmamıştı. Beşiktaş yönetiminin bundan sonrası için vereceği kararlarda en başta derbi maçı olmak üzere genç teknik direktörün performansı belirleyici olacaktır. 16 puan toplayan Beşiktaş, zirve iddiasını sürdürmek adına bu tip maçları kazanmak zorunda. Bu arada maçta az sayıda da olsa Beşiktaş taraftarının stada alınacağı biliniyor. Beşiktaş cephesinde Mert Günok ve Gedson Fernanses’in durumu henüz belirsiz. Ancak Talha Turuç ve Emrecan Uzunhan’ın kesin olarak oynayamayacak.

Derbide Rakamlar

 galataaray beşiktaş istatistik

Galatasaray ve Beşiktaş, Süper Lig kapsamında 130 defa karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Galatasaray’ın 48, Beşiktaş’ın ise 39 galibiyeti bulunuyor. Galatasaray kendi sahasında 6 yıldır Beşiktaş’a yenilmiyor. Bu 6 maçta sarı kırmızılı ekip toplamda 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Bu arada son 10 Galatasaray Beşiktaş derbisinde yalnızca 1 beraberlik söz konusu. Diğer 9 maçın 4 tanesini Galatasaray, 5 tanesini ise Beşiktaş kazandı. Geçtiğimiz sezon bu sahada oynanan maçı Galatasaray 2-1 kazanmıştı. Beşiktaş tarafında Aboubakar, Galatasaray tarafında ise İcardi en büyük koz durumunda.