Süper Kanal Sport 18 Ekim’de Yayınlayacağı Maçları Paylaştı

18.10.2023 - 14:09

Süper Kanal Sport 18 Ekim’de Yayınlayacağı Maçları Paylaştı

Alt lig yayınlarıyla dikkat çeken Süper Kanal Sport, 18 Ekim’de yayınlayacağı maçları paylaştı. Toplam 4 karşılaşma Süper Kanal Sport ekranlarında. Geçtiğimiz haftalarda tek maçı 20 TL’ye satan Süper Kanal Sport, 18 Ekim için paket teklifi sundu ve 49 TL’ye 4 maçı izleme imkanı tanıdı.

TFF 2’nci Lig  ve TFF 3’üncü Lig maç yayınlarıyla dikkat çeken Süper Kanal Sport, 18 Ekim programını açıkladı. Toplam 4 karşılaşmayı yayın akışına dahil eden Süper Kanal Sport, önümüzdeki günlerde de maç yayınlarını sürdürecek.

Süper Kanal Sport’un yayın akışını paylaşmasıyla “Süper Kanal Sport’ta hangi maçları izleyebilirim? Süper Kanal Sport Bursaspor maçını yayınlayacak mı?” gibi sorular yanıt buldu.

4 Karşılaşma Yayın Akışında

Alt liglerde hafta içi mesaisini ekranlara getirecek Süper Kanal Sport, 4 mücadeleyi yayın akışına ekledi. 

Günün en kritik mücadelelerinden Bucaspor ile Bursaspor arasındaki mücadele de Süper Kanal Sport ekranlarından naklen yayınlanacak. Ayrıca Kastamonuspor-Denizlispor, Erzincanspor-Aksaray Belediyespor ve Esenler Erokspor-Yeni Mersin İdman Yurdu maçlarını Süper Kanal Sport üzerinden takip edebilirsiniz. TFF 2’nci Lig ’de Süper Kanal Sport’tan yayınlanacak karşılaşmaların programı şu şekilde:

18 Ekim Çarşamba
  • 15.00 Kastamonuspor-Denizlispor
  • 15.30 Bucaspor-Bursaspor
  • 19.00 24 Erzincanspor-Aksaray Belediyespor
  • 19.00 Esenler Erokspor-Yeni Mersin İdman Yurdu

4 Karşılaşma 49 TL

Süper Kanal Sport TFF 2’nci Lig  ve TFF 3’üncü Lig maç yayınlarına sezon başlangıcından bu yana yer veriyor. Hatta sezon öncesi hazırlık maçlarının bir bölümü de Süper Kanal Sport’tan naklen yayınlandı.

Süper Kanal Sport’un maç yayınları için 20 TL ücret aldığı görülüyordu. İzlemek istediğiniz karşılaşmanın 20 TL ücretini ödedikten sonra bu mücadeleyi izleyebiliyordunuz. 18 Ekim tarihindeki maçlar içinse bir paket fiyat ortaya çıkarılmış. Toplamda 49 TL ödeme yapılması durumunda 4 mücadele de izlenebiliyor.

18 Ekim tarihinde TFF 2’nci Lig ’de kritik karşılaşmaları ekranlara getirecek Süper Kanal Sport’un önümüzdeki dönemde de maç yayınlarını sürdürmesi bekleniyor.