TV8,5 20-22 Ekim Arasında Yayınlayacağı Maçları Paylaştı

17.10.2023 - 23:28

TV8,5 20-22 Ekim Arasında Yayınlayacağı Maçları Paylaştı

Suudi Arabistan ve Hollanda Ligi yayınlarıyla dikkat çeken TV8,5, 20-22 Ekim arasında yayınlayacağı maçları paylaştı. Her hafta canlı maç yayınlarıyla dikkat çeken TV8,5, bu tarihler arasında 4 mücadeleyi ekranlara getirecek. TV8,5, önümüzdeki haftalarda da canlı maç yayınlarına devam edecek.

Her hafta canlı maç yayınlarıyla dikkat çeken TV8,5’un 20-22 Ekim arasında yayınlayacağı karşılaşmalar belli oldu. Suudi Arabistan Ligi ve Hollanda Eredivisie yayınlarıyla fark yaratan kanal, bu tarihler arasında 4 mücadeleyi futbolseverlerle buluşturacak. 

Açılış Cuma Günü

Suudi Arabistan Ligi maç yayınlarıyla dikkat çeken TV8,5, açılışı Cuma günü yapıyor. Cuma gününden bir karşılaşma futbolseverlerle buluşuyor.

Yıldızlar geçidi Suudi Arabistan Ligi’nde daha mütevazı kadrosuyla ikinci sırada yer alan Al Taawon, Karim Benzema ve Abderrazak Hamdallah ile üst bölümü kovalayan Al Itihad’ı konuk ediyor. Cuma 18.00’deki bu keyifli mücadele, TV8,5 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Suudi Arabistan Ligi’nde Cuma günü tek maçı ekranlara getirecek TV8,5, Cumartesi maç yayınlarına devam edecek. Cumartesi günü saatler 18.00’i gösterdiğinde Al Nassr ile Damac FC mücadelesi futbolseverlerle buluşacak. Bu keyifli mücadeleyi, TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Al Nassr-Abha Maç Görüntüsü

Hollanda Eredivisie’den İki Mücadele Yayın Akışında

Son dönemde Hollanda Eredivisie’den ortalama 4 mücadeleyi ekranlara getiren TV8,5’un bu hafta iki karşılaşmayı yayın akışına aldığı görülüyor. 

Hollanda Eredivisie’den bu hafta Feyenoord ile Vitesse’nin keyifli kapışması TV8,5 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Feyenoord zirve takibini sürdürmek, Vitesse ise biraz daha üst sıralara çıkmak için sahaya çıkıyor. Cumartesi 22.00’deki bu mücadele, TV8,5 ekranlarında futbolseverlerle buluşuyor.

Cumartesi günü yayınını Hollanda Eredivisie’den tek maçla geçen TV8,5’un Pazar günü yayın akışında da bir mücadele bulunuyor. Bu mücadele de sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Ajax, Utrecht deplasmanında çıkış arıyor. Utrecht ise kazanarak ligin dibinden kurtulmaya çalışıyor. Utrecht ile Ajax arasındaki Hollanda Eredivise mücadelesi, Pazar 13.15’ten itibaren TV8,5’tan naklen yayınlanıyor.