S SPORT LİNK Anadolu Efes-ASVEL 17 Ekim CANLI MAÇ İZLE

17.10.2023 - 18:12

S SPORT LİNK Anadolu Efes-ASVEL 17 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Eurolig’in 3’üncü haftasında Anadolu Efes, Sinan Erdem Salonu’nda Fransa’nın ASVEL takımını ağırlıyor. Bu akşam saat 20.30’da başlayacak olan maçtan önce dikkat çeken arama sonuçları şu şekilde: Anadolu Efes maçı izle, ASVEL maçı izle, Anadolu Efes ASVEL canlı izle, Anadolu Efes ASVEL canlı maç izle, Anadolu Efes ASVEL maç izle, Anadolu Efes ASVEL bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Spor Ekranı farkıyla canlı yayın detayları sizlerle!

ANADOLU EFES-ASVEL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

efes asvel

Anadolu Efes-ASVEL Maçı Canlı Yayın Linki 

Anadolu Efes-ASVEL Maç İzleme Linki Anadolu Efes ve ASVEL’in karşı karşıya geleceği keyifli müsabaka S Sport 2 ekranlarında olacak.

Anadolu Efes-ASVEL Maçı Canlı Takip

Eurolig’e çok kötü bir başlangıç yapan Anadolu Efes, ASVEL maçıyla beraber ilk galibiyetini almak istiyor. Maç içi istatistiklerini aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.

ANADOLU EFES ASVEL MAÇI CANLI TAKİP

Efes’ten Eurolig’e Kötü Başlangıç

 erdem can

Bu sezona Ergin Ataman yerine Erdem Can önderliğinde başlayan Anadolu Efes, şu ana dek pek de istediği başlangıcı yapamadı. Erdem Can henüz tam anlamıyla sistemini oturtabilmiş değil. Üstelik Micic gibi bir yıldızı kaybetmek, Efes için çok ciddi bir handikap olacak gibi görünüyor. Clyburn ve Larkin’e her zamankinden daha fazla iş düşüyor. Anadolu Efes, Eurolig macerasına 2’de 0 ile başladı. Ligin en sert 2 takımından biri ile üst üste oynaması, fikstür açısından bir dezavantaj yarattı. Ancak yine de Real karşısında gelen farklı yenilginin pek bir izahı yok. Takımda mücadele eden ve yenilgiyi kabul etmeyen tek oyuncu, 2. Çeyrekte devreye giren Erkan Yılmaz’dı. ASVEL maçının her anlamda bir çıkış maçı olması bekleniyor.

Efes Karşıyaka’ya Patladı

 pınar Karşıyaka

Anadolu Efes Eurolig’deki kötü başlangıcına rağmen ligde henüz hata yapmadı. Efes’in geçen sezonun şampiyonu olduğunu hatırlatalım. Bu sezon da Fenerbahçe Beko ile beraber ligin en önemli 2 adayından biri durumunda. Geçen hafta ligde Karşıyaka gibi önemli bir rakibi ağırladılar. Pınar Karşıyaka’ya ilk çeyreğin haricinde öne geçme şansı tanımayan Efes, salondan 101-85 galip ayrıldı. 28 sayı bulan Rodrigue Beaubois maça damga vuran isim oldu. Aynı şekilde 21 sayı bulan Clyburn de maçın kazanılmasında etkili oldu.

ASVEL Ligin Zayıf Halkası

 asvel maç afişi

Turkish Airlines Eurolig’in bu sezon en zayıf halkalarından biri de ASVEL olacak gibi görünüyor. Oynadıkları 2 maçı da net şekilde kaybettiler ve oyun olarak iyi sinyaller veremediler. Erdem Can ise alınan yenilgilere rağmen ASVEL’in dişli bir rakip olduğuna vurgu yapan açıklamalar yaptı. Önemli bir uzun rotasyonuna sahip olmasına rağmen Eurolig’de ASVEL’in kendini ilk 8’e atması pek kolay olmayacaktır. Şu ana dek Fransız temsilcileri 4 maç sonunda henüz galibiyet göremedi. ASVEL ilk 2 haftada Partizan'a ve Kızılyıldız'a karşı kaybetti. Takım kendi liginde de son 4 maçın 3 tanesinden yenilgi ile ayrıldı. Geçen sezon İstanbul’da oynanan normal sezon maçını ekibimiz 78-72 ile kazanmıştı.