S SPORT LİNK Fenerbahçe Beko-Panathinaikos 17 Ekim CANLI MAÇ İZLE

17.10.2023 - 18:09

S SPORT LİNK Fenerbahçe Beko-Panathinaikos 17 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Fenerbahçe Beko, Eurolig’in 3’üncü haftasında Yunanistan’ın Panathinaikos takımını ağırlıyor. Ergin Ataman önderliğindeki Pana’nın Fenerbahçe Beko karşısındaki sınavına ilgi oldukça büyük. Bu akşam saat 20.15’te başlayacak olan müsabaka öncesi dikkat çeken aramalar şöyle: Fenerbahçe Beko maçı izle, Panathinaikos maçı izle, Fenerbahçe Beko Panathinaikos canlı izle, Fenerbahçe Beko Panathinaikos canlı maç izle, Fenerbahçe Panathinaikos maç izle, Fenerbahçe Beko Panathinaikos bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça dair en güncel gelişmeler şimdi sizlerle.

FENERBAHÇE BEKO-PANATHİNAİKOS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe beko panathinaikos

Fenerbahçe Beko-Panathinaikos Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko-Panathinaikos Maç İzleme Linki Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos karşılaşması Eurolig’in resmi sponsoru olan S Sport ekranlarında olacak.

Fenerbahçe Beko-Panathinaikos Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beko ve Pana arasında oynanacak olan maça Ülker Spor ve Etkinlik Salonu ev sahipliği yapacak. Maça dair canlı istatistik takibi yapmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-PANATHİNAİKOS MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Valencia’da Kaybetti

 Itoudis

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Eurolig’in geride kalan 2 haftasında 1 galibiyet ve 1 yenilgi aldı. Sezon açılışında Milano’yu ağırlayan sarı lacivertliler, bu maçta hata yapmadı. Sezona oldukça moralli başlayan Fenerbahçe Beko, ne yazık ki geçtiğimiz hafta Valencia’ya deplasmanda kaybetti. Maçı 77-74 kaybeden ekibimiz, oyuna epey kötü başlamanın bedelini ödedi. Kötü oynadığımız günde bile maçı uzatmaya götürecek fırsatı bulduk ancak Wilbekin’in son saniyelerde serbest atış kaçırması tüm planları bozdu. Her şeye rağmen Wilbekin, maçın en iyilerinden biriydi. Maçta Türk pasaportlu oyuncu 14 sayı atarken Dorsey 17 sayılık bir katkıda bulundu.

Fenerbahçe Beko’da Dorsey Şoku

 dorsey

Fenerbahçe Beko, Eurolig maçından hemen sonra ligde Bahçeşehir takımını ağırladı. Maçı baştan sona üstü oynayan takım, deyim yerindeyse hücum şovu yaptı. Pek çok oyuncusundan mahrum olmasına rağmen lig maçını 113-98 kazanan Fenerbahçe Beko, böylece Karşıyaka yenilgisini de unutturmuş oldu. Bu maçta Motley attığı 25 sayı ile yıldızlaştı. Bu arada Fenerbahçe Beko’nun bu sezon çok şey beklediği Dorsey’in sakatlığına dair detaylar netleşti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Tyler Dorsey Valencia maçında sağ ayağından sakatlandı. Ayak tarak kemiğinde kırık tespit edilen oyuncu bir süre takımdan uzak kalacak. Oyuncunun en az 2 ay oynayamayacağı öngörülüyor. Takımda ayrıca Metecan’ın da sakatlığı sürüyor.

Panathinaikos, Münih Karşısında Moral Buldu

 Panatinaikos ergin ataman

Yunanistan ekibi Panathinaikos, bu sezona tanıdık bir isimle başladı. Efes’le 2 sezon üst üste Eurolig şampiyonluğu yaşayan Türk koç, Pana kariyerine pek de iyi bir başlangıç yapamadı. Olympiakos’a karşı oynanan maçları travmatik şekilde kaybeden Pana, sezon başında psikolojik üstünlüğü rakibine kaptırdı. Kostas Sloukas bu maçlarda eski takımına karşı oldukça etkisiz kaldı. Takım Münih maçıyla beraber biraz olsun moral buldu. Bu maçta özellikle Lessort’un hırsı görülmeye değerdi. Çift maç haftasını iyi değerlendirmek isteyen Pana, son yıllarda diş geçirmekte zorlandığı Fenerbahçe Beko’ya karşı zorlu bir sınav verecek. Şüphesiz ki Ataman’ın Ataşehir’e yeniden gelecek olması, maçın atmosferini çok farklı bir boyuta ulaştıracaktır. Maç biletlerine olan ilgi de bunu net şekilde gösteriyor.