S SPORT LİNK Anadolu Efes-Real Madrid 12 Ekim CANLI MAÇ İZLE

12.10.2023 - 19:02

S SPORT LİNK Anadolu Efes-Real Madrid 12 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Eurolig’in 2’nci haftası çok önemli bir rekabete sahne olacak. Son 2 sezonun şampiyonları, bu akşam saat 20.30’da İstanbul’da karşı karşıya gelecek. Sinan Erdem’in ev sahipliği yapacağı maçtan önce; “Anadolu Efes maçı izle, Real Madrid maçı izle, Anadolu Efes Real Madrid canlı izle, Anadolu Efes Real Madrid canlı maç izle, Anadolu Efes Real Madrid maç izle, Anadolu Efes Real Madrid bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle” gibi aramalar öne çıkıyor. Spor Ekranı ekibi olarak maçtan önce dikkat çeken gelişmeleri sizler için derledik.

ANADOLU EFES-REAL MADRİD MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Efes Real Madrid Maç Görseli

Anadolu Efes-Real Madrid Maçı Canlı Yayın Linki

Anadolu Efes-Real Madrid Maç İzleme Linki Anadolu Efes ve İspanya temsilcisi Real’in karşı karşıya geleceği maç, organizasyonun resmi yayıncısı olan S Sport üzerinden yayınlanacak.

Anadolu Efes-Real Madrid Maçı Canlı Takip

Anadolu Efes’in son şampiyon Real Madrid ile kapışacağı maça dair canlı istatistikler, Eurolig’in resmi sitesinde yer alacak.

ANADOLU EFES REAL MAÇI CANLI TAKİP

Efes’ten Kötü Başlangıç

 erdem can

Son 3 sezonda 2 şampiyonluk kazanan temsilcimiz Anadolu Efes, bu sezona pek de iyi bir başlangıç yapamadı. Hatırlanacağı üzere Efes, üst üste gelen şampiyonluklardan sonra geçen sezonu ilk 8’in dışında tamamlamıştı. Bu nedenle yeniden iddialı bir konuma gelmek, Efes açısından çok önemli. İlk hafta Barcelona ile deplasmanda karşılaşan lacivert beyazlılar, son çeyrekte rakibine teslim oldu. Zaman zaman olumlu izler bırakmasına rağmen takımımız oyun içi istikrarını yakalamakta zorlandı. Micic gibi büyük bir yıldızını NBA’e kaptıran Anadolu Efes’te Larkin ve Clyburn nasıl bir form yakalayacak, merak konusu. Real Madrid maçı hem Efes hem de Erdem Can için iyi bir sınav olacaktır.

Real Madrid Dallas’ı Devirdi

 real madrid basketbol

Efes’in bu akşam Sinan Erdem’de ağırlayacağı Real Madrid, sezona son derece iyi bir başlangıç yaptı. Laso’nun yokluğuna rağmen Madrid’in geçen sezonu şampiyon tamamladıklarını hatırlatalım. Final four içerisinde yer alan takımlar arasında favori olarak gösterilmemişlerdi. Ayrıca normal sezonu da tatmin edici bir noktada tamamlamamışlardı. Chus Mateo’nun liderliğinde çok önemli bir başarıya imza atan Real, ilk hafta Baskonia’yı deplasmanda yenmeyi başardı. Kendi ligine de çok iyi başlayan Real, geçen hafta Dallas ile özel maçta karşı karşıya geldi. Doncic’in eski takımına karşı mücadele ettiği maçı Real Madrid, çift haneli farktan çevirdi. Bu maç, Real Madrid’in seviyesi açısından dikkat çekici bir prova oldu.

Şampiyonların Kapışması

 efes real maç afişi

Real Madrid ve Anadolu Efes arasındaki rekabet son yıllarda basketbol severlere önemli bir seyir zevki sunuyor. Son yıllarda her iki takımın da çok önemli zaferlere imza attıklarını görüyoruz. Son 3 sezonda Real’in 1, Efes’in 2 şampiyonluğu bulunuyor. Fakat kadroyu koruma noktasında Real’in bir nebze daha avantajlı olduğunu söylemek mümkün. Real Madrid ayrıca bu sezon kadrosuna Facu Campazzo gibi çok özel bir ismi dahil etti. Geçen sezon takımlar Eurolig’de 2 defa karşılaştı. İstanbul’da oynanan maçı Efes 90-89 kazanmıştı. İspanya’daki maçta ise kazanan taraf 94-85 ile Real Madrid olmuştu.