TRT 1 LİNK Hırvatistan-Türkiye 12 Ekim CANLI MAÇ İZLE

12.10.2023 - 21:07

TRT 1 LİNK Hırvatistan-Türkiye 12 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Euro 2024 Elemeleri kapsamında Türkiye A Milli Futbol Takımı, bu akşam saat 21.45’te grubun en sert takımı ile deplasmanda karşılaşıyor. Hırvatistan Türkiye maçından önce öne çıkan aramalar şu şekilde sıralanıyor: Hırvatistan maçı izle, Türkiye maçı izle, Hırvatistan Türkiye canlı izle, Hırvatistan Türkiye canlı maç izle, Hırvatistan Türkiye maç izle, Hırvatistan Türkiye bedava maç izle, Türkiye maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Maça dair güncel gelişmeleri içeriğimizde bulabilirsiniz.

HIRVATİSTAN-TÜRKİYE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Hırvatistan Türkiye Maç Afişi

Hırvatistan-Türkiye Maçı Canlı Yayın Linki

Hırvatistan-Türkiye Maç İzleme Linki Türkiye A Milli Futbol Takımı ve Hırvatistan’ın kozlarını paylaşacağı kritik müsabaka TRT 1’den şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Hırvatistan-Türkiye Maçı Canlı Takip

Gruptan çıkmak adına milli takımımız oldukça önemli bir sınava çıkıyor. Hırvatistan Türkiye maçına ilişkin canlı istatistikler için UEFA resmi sitesinden yararlanabilirsiniz.

HIRVATİSTAN-TÜRKİYE MAÇI CANLI TAKİP

Montella ile İlk Heyecan

montella

Türkiye A Milli Futbol Takımı, eleme heyecanına Alman teknik direktör Stefan Kuntz ile başlamıştı. Geçen sene Türkiye’yi bir üst klasmana çıkarma başarısı gösteren Kuntz, buna rağmen oynattığı futbolla kamuoyunda sıklıkla eleştiriliyordu. Bu eleştiriler özellikle de iç sahadaki Ermenistan ve Hırvatistan maçlarıyla beraber tavan yaptı. Kuntz ile karşılıklı olarak yapılan görüşmeler neticesinde beklenen ayrılık gerçekleşti. TFF, Kuntz yerine ligimizi iyi tanıyan Montella ile anlaştı. Bilindiği üzere Montella geçen sezon Adana Demirspor’da çok özel bir performans sergilemişti. Montella’nın gelmesi, takımdaki havayı daha şimdiden son derece olumlu etkilemiş gibi görünüyor.

Türkiye Sadece Hırvatistan’a Yenildi

türkiye milli takım

Milli takımımız, Euro 2024’e katılmak adına yoğun bir mücadele gösteriyor. Grupta 2 maçta puan kaybeden ve Hırvatistan’ın gerisinde kalan Türkiye, diğer takımlara kıyasla avantajlı konumda. Galler ve Ermenistan, bu yarışta bize doğrudan rakip olacak takımlar gibi görünüyor. Türkiye’nin son yıllarda Hırvatistan’a karşı pek şansı tutmuyor. İstanbul’daki ilk maçta da Hırvatlar çok net bir galibiyet elde etmişlerdi. 5 maçta 10 puan toplayan Türkiye, Ermenistan’ın 3 puan önünde yer alıyor. Bu maçtan 3 gün sonra milli takımımız, Letonya ile Türkiye’de oynayacak.

Hırvatistan Liderliği Bırakmıyor

hırvatistan maç afişi

Hırvatistan grupta son derece rahat durumda. Maç eksiği olmasına rağmen liderliğe oturan Hırvatların Euro 2024’e gitmesine neredeyse kesin gözle bakılıyor. Bu maça da ev sahibi ekip, favori olarak çıkıyor. D Grubu’nda kuralar çekildiği zamanda da Hırvatistan, en güçlü takım olarak öne çıkıyordu. Milli takımın buradan çıkaracağı 1 puan bile son derece değerli olacaktır. Modric liderliğindeki takımda Kramaric, Gvardiol, Sutalo ve Livakovic gibi çok etkili isimler söz konusu. Hırvatistan oynadığı son grup maçında Ermenistan’ı deplasmanda 1-0 yenmişti.