İbrahim Kutluay S Sport Euroleague Yorumcu Kadrosuna Dahil Oldu

06.10.2023 - 14:04

İbrahim Kutluay S Sport Euroleague Yorumcu Kadrosuna Dahil Oldu

Socrates Dergi’nin EuroStep programı yorumcularından İbrahim Kutluay, bundan böyle S Sport’ta da yorumlarını paylaşacak. S Sport’un Euroleague yorumcu kadrosuna katılan Kutluay, Fenerbahçe Beko-Olimpia Milano maçıyla ilk yayınına çıkacak.

Euroleague’in Türkiye’deki yayıncısı S Sport, yeni sezon öncesinde yorumcu kadrosuna takviye yaptı. Spiker kadrosunu büyük ölçüde koruyan S Sport’un yeni yorumcularından biri İbrahim Kutluay oldu. Bundan böyle Euroleague maçlarının yorumcu koltuğunda İbrahim Kutluay oturacak. Kutluay, Fenerbahçe Beko-Olimpia Milano maçıyla S Sport’taki ilk yayınına çıkacak.

S Sport Twitter Hesabından Açıklandı

İbrahim Kutluay’ın S Sport’a transfer olduğu Socrates Dergi’nin EuroStep programında açıklanmıştı. Programın sunucusu Uğur Ozan Sulak, hafta içi maçlarda da İbrahim Kutluay ile beraber olacaklarını paylaşmıştı. 

S Sport Twitter hesabı da İbrahim Kutluay’ın ilk yayınının Fenerbahçe Beko-Olimpia Milano maçı olduğunu duyurdu. Karşılaşma ile ilgili yapılan paylaşım şu şekildeydi:

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, #EuroLeague’in 1. haftasında Olimpia Milano’yu konuk ediyor!
⏰ 20:45
📺 S Sport ve S Sport Plus
🎙️ Uğur Ozan Sulak & İbrahim Kutluay

İbrahim Kutluay Kimdir?

İbrahim Kutluay 7 Aralık 1973’te İstanbul’da dünyaya geldi. 13 yaşında Fenerbahçe altyapısında basketbola başlayan Kutluay, 1992 yılında A takıma yükseldi. Kutluay, 1994/95 sezonunda takımın en çok sayı kaydeden oyuncusu olmayı başardı. 

1999 yılında Anadolu Efes’e transfer olan İbrahim Kutluay, Yunanistan’da AEK ve Panathinaikos formaları da giydi. 2004’te NBA’de Seattle Supersonics ile sözleşme imzalayarak o dönem NBA’e giden 4’üncü Türk oyuncu olmayı başardı.

2008/2009 sezonunda İTÜ formasıyla basketbolu bırakan İbrahim Kutluay, basketbol akademisi kurarak dikkat çekti. Ayrıca 2015/16 sezonunda Darüşşafaka ekibinin genel menajerlik görevini üstlendi.

Son yıllarda Socrates Dergi YouTube kanalında Uğur Ozan Sulak ve Alain Digbeu ile EuroStep programına imza atan İbrahim Kutluay, bundan böyle Euroleague maçlarının yorumcu koltuğunda da oturacak. İbrahim Kutluay’ın S Sport’taki yayınları Fenerbahçe Beko-Olimpia Milano maçıyla başlayacak.