S SPORT LİNK Fenerbahçe Beko-Milano 6 Ekim CANLI MAÇ İZLE

06.10.2023 - 20:12

S SPORT LİNK Fenerbahçe Beko-Milano 6 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Fenerbahçe Beko, Eurolig macerasına etkili bir giriş yapmak istiyor. Bu akşam saat 20.45’te İtalya’nın Milano takımını ağırlayacak olan temsilcimiz, maçta bir adım öne çıkan taraf durumunda. Fenerbahçe Beko Milano maçı öncesinde dikkat çeken trend aramalar şöyle: Fenerbahçe Beko maçı izle, Milano maçı izle, Fenerbahçe Beko Milano canlı izle, Fenerbahçe Beko Milano canlı maç izle, Fenerbahçe Milano maç izle, Fenerbahçe Beko Milano bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Spor Ekranı farkıyla güncel gelişmeleri ve canlı yayın bilgilerini okuyabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-MİLANO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe milano

Fenerbahçe Beko-Milano Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Beko-Milano Maç İzleme Linki Fenerbahçe Beko ile Olimpia Milano’nun kozlarını paylaşacağı maçı Eurolig’in resmi yayıncısı olan S Sport yayınlayacak.

Fenerbahçe Beko-Milano Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beko, Milano’yu Ülker Arena’da ağırlayacak. Tribünlerin dolu olması beklenen maçı FB TV üzerinden canlı olarak takip etmek mümkün.

FENERBAHÇE BEKO-MİLANO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Ligin Favorilerinden

 fenerbahçe beko eurolig

Fenerbahçe Beko, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon play-off aşamasına gelme başarısı göstermiş olmasına rağmen son finalist Olympiakos’a 3-2 kaybetmişti. Bu sezon aynı başarıyı bir adım öteye taşımak zorunda olan temsilcimiz, sezona iyi başlangıç yapmak için taraftarıyla bütünleşmek istiyor. Son 5 sezon açılışın 4 tanesinde sarı lacivertlilerin galibiyet aldığını görüyoruz. Temsilcimiz yaz döneminde Bjelica, Booker, Carsen gibi isimlerle yollarını ayırdı. Pek çok önemli oyuncuyu elinde tutan ve ciddi takviyeler yaparak güçlenen ekibimiz, geçen hafta ilk resmi karşılaşmasında Çağdaş Bodrumspor’u farklı geçti. Bu maça Tyler Dorsey, bulduğu 17 sayıyla damgasını vurdu.

Datome’ye Duygusal Veda

 datome

Fenerbahçe Beko için Milano maçının pek çok açıdan önemi büyük. Takımın efsane oyuncusu Datome için maçtan önce çok özel bir tören düzenlenecek. Bu maç aynı zamanda Datome için de bir veda niteliği taşıyor. İtalyan oyuncu, Fenerbahçe Beko ile çok özel başarılara imza attıktan sonra ülkesinin yolunu tutmuştu. Taraftarla ve ülkeyle özel bir bağ kuran oyuncuya maçtan önce plaket verilecek ve bazı sürprizlerle onurlandırılacak. Taraftarlar ayrıca Eurolig Süper Kupası’nı kazanan kadın basketbol takımını da salonda ağırlayacak. Bu iki özel etkinlikten dolayı kulüp, taraftarların salona erken gelmesini rica eden bir açıklama yayınladı.

Milano İddialı Geliyor

 milano datome

Olimpia Milano yaptığı yatırımların karşılığını uzun zamandır alamayan bir ekip. Bu sezon da yine flaş transferlere imza attılar. Takımın başında yıllardır olduğu gibi yine Messina olacak. Mirotic gibi büyük bir yıldızı kadroya dahil etmeleri onlar adına çok büyük bir adım olacak. Takım uzun bir dönemden bu yana final four başarısını bir türlü yakalayamıyor. Pangos, Maodo Lo, Shields, Hines gibi etkili isimlerle kendilerini bu sezon son 4 takım arasına atmaları elbette sürpriz olmaz. İlk hafta Avrupa’nın en zorlu salonlarından biri olan Ülker Arena’da kendilerini test etme şansı bulacaklar. Takım son lig maçında Treviso takımını 12 farkla geçti.