2023/24 Basketbol Süper Ligi 2’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

06.10.2023 - 13:37

2023/24 Basketbol Süper Ligi 2’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Geçtiğimiz sezondan bu yana her hafta iki mücadeleyi şifresiz ekranlara getiren beIN Sports, ligin ikinci haftasında da yayınlarına devam ediyor. Basketbol Süper Ligi’nde iki mücadeleyi, şifresiz beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

beIN Sports, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi yayın haklarını satın aldıktan sonra her hafta iki mücadeleyi şifresiz ekranlara getiriyor. Ligin açılış haftasında da bu geleneği sürdüren beIN Sports, ikinci haftada iki mücadeleyi beIN Sports Haber’den yayınlayacağını duyurdu. 

beIN Sports’un yayın akışını paylaşmasının ardından “beIN Sports hangi maçları şifresiz yayınlayacak? Basketbol Süper Ligi şifresiz maçları hangileri?” soruları yanıt buldu.

Ligin Yeni Ekibi İç Sahada İlk Maçına Çıkıyor

Basketbol Süper Ligi’ne bu sezon yükselen Samsunspor, ikinci hafta maçında Merkezefendi Belediyesi’ni konuk ediyor. 

İlk hafta Tofaş deplasmanında maça iyi giriş yapan ama maçın ikinci yarısında oyun kontrolünü kaybeden Samsunspor, iyi performansına rağmen parkeden mağlubiyetle ayrıldı. Merkezefendi Belediyesi ise Galatasaray NEF karşısında beklentilerin gerisinde bir performans gösterdi. 

İkinci haftada ilk galibiyetlerini arayan Samsunspor ile Merkezefendi Belediyesi arasındaki Basketbol Süper Ligi ikinci hafta mücadelesi, Cuma 19.00’dan itibaren beIN Sports Haber’de.


Bursaspor Galibiyet Orucunu Bozmak İstiyor

Bursaspor, geçtiğimiz yıl Nisan ayında aldığı galibiyet sonrasında oynadığı tüm maçları kaybetti. Bu sezon öncesinde hazırlık maçlarının da tamamını kaybeden Bursaspor, ligin ilk haftasında da beklentileri karşılayamadı. Türk Telekom’u hücumda sınırlandırsa da üretimde sorun yaşayan Bursaspor, karşılaşmayı 72-68 kaybetti.

Darüşşafaka ise ilk haftada Beşiktaş Emlakjet’i mağlup ederek dikkat çekti. Son saniye basketiyle galip gelmesini bilen Darüşşafaka, Bursaspor önünde ligdeki ikinci galibiyetini almaya çalışacak.

Yeni bir yapılanmayla sezona giriş yapan Bursaspor ile hazırlık döneminde de iyi gözüken ve bunu lige yansıtan Darüşşafaka arasındaki mücadele, Cumartesi 18.00’den itibaren şifresiz yayınla beIN Sports Haber’de.