EXXEN LİNK Spartak Trnava-Fenerbahçe 5 Ekim CANLI MAÇ İZLE

05.10.2023 - 20:29

EXXEN LİNK Spartak Trnava-Fenerbahçe 5 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi grup aşamasında 2. hafta maçına çıkıyor. Grubun en zayıf ekibi olarak görülen Trnava ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz oldukça formda. Bu akşam saat 22.00’de başlayacak keyifli maç öncesi öne çıkan aramalar şu şekilde sıralanıyor: Fenerbahçe maçı izle, Trnava maçı izle, Trnava Fenerbahçe canlı izle, Trnava Fenerbahçe canlı maç izle, Trnava Fenerbahçe maç izle, Trnava Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Exxen link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Spor Ekranı ayrıcalığıyla maça dair en sıcak gelişmeleri okuyabilirsiniz.

TRNAVA-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

trnava fenerbahçe

Spartak Trnava-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki 

Trnava-Fenerbahçe Maç İzleme Linki Fenerbahçe ve Spartak Trnava arasındaki grup maçı, ülkemizde sadece Exxen dijital platformundan yayınlanacak.

Spartak Trnava-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe’nin Slovakya’daki karşılaşmasına “City Arena Trnava” ev sahipliği yapacak. Maç istatistiklerini 90 dakika boyunca FB TV üzerinden takip edebilirsiniz.

TRNAVA-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Maçın Favorisi

 ismail kartal

Fenerbahçe sadece bu maçın değil aynı zamanda UEFA Konferans Ligi’nin de en önemli favorilerinden biri olduğunu daha ilk maçtan kanıtladı. Fenerbahçe bu sezon Avrupa arenasında çıktığı her maçı kazandı. Son zamanları baz alırsak Fenerbahçe, en iyi sezon başlangıçlarından birini yaptı. Aynı başarının diğer Türk takımlarında da olması, ülke puanı açısından da oldukça memnuniyet verici. Fenerbahçe, grubun ilk randevusunda Nordsjaelland’ı rahat bir şekilde devirdi. Maçı 3-1 kazanan Fenerbahçe’de goller Serdar, Crespo ve Batshuayi’den gelmişti.

Fenerbahçe Ligde Kazanmayı Sürdürüyor

 fenerbahçe rizespor maç sonucu

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi’ndeki başarısını ve istikrarını Trendyol Süper Lig’e de yansıtmayı başardı. Takım ligde çıktığı her maçtan 3 puan çıkarmayı başardı. Bu özel başlangıcı devam ettirmek adına takımda özel bir odaklanma söz konusu. Geçen hafta Fenerbahçe Rizespor’u 5 golle devirdi. Maçta Fenerbahçe, bulduğu gol pozisyonu sayısıyla dikkatleri üzerine çekti. Tadic, Dzeko, İrfan Can ve Szymanski gibi futbolcuların yükselen form grafiği, maçların çok kolay kazanılmasını sağlıyor. Rize maçından önce de benzer tarife Başakşehir’e karşı uygulanmıştı. Bu arada Emre Mor ve Luan Peres bu maçta kadroda yer alamayacak.

Trnava Grubun Zayıf Halkası

 spartak trnava maç afişi

Fenerbahçe’nin bu akşam Slovakya’da karşılaşacağı Spartak Trnava, grubun en cılız takımı olarak gösteriliyor. Grubun ilk haftasında Ludogorets ile Bulgaristan’da karşılaşan Trnava, 4-0’lık yenilgiye engel olamadı. Oyunun ilk yarısında genel olarak ortaya iyi bir direnç koymalarına rağmen ikinci yarıda takım hızlı bir şekilde çözüldü. Bu seviyelerde deneyimi düşük ola Trnava’nın temsilcimiz karşısında işi hiç de kolay olmayacaktır. Ligde bu hafta Dunanjska’yı deplasmanda tek golle devirdiler. Buna rağmen hala ligde istedikleri yerde değiller. Bu arada Slovak takımında Fenerbahçe maçı öncesinde ciddi bir eksik söz konusu değil.