S SPORT LİNK Barcelona-Anadolu Efes 5 Ekim CANLI MAÇ İZLE

05.10.2023 - 20:28

S SPORT LİNK Barcelona-Anadolu Efes 5 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Anadolu Efes, Eurolig’in ilk haftasında İspanya’da Barcelona’ya rakip oluyor. Erdem Can önderliğindeki temsilcimizin sınavı bu akşam saat 21.30’da başlayacak. Maç öncesinde trend olan aramalar şu şekilde sıralanıyor: Barcelona maçı izle, Efes maçı izle, Barcelona Efes canlı izle, Barcelona Efes canlı maç izle, Barcelona Efes maç izle, Barcelona Efes bedava maç izle, Barcelona maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça dair en güncel detaylar için içeriğimizden yararlanabilirsiniz.

BARCELONA-ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

barcelona efes

Barcelona-Efes Maçı Canlı Yayın Linki 

Barcelona- Anadolu Efes İzleme Linki Barcelona’nın kendi salonunda temsilcimiz Anadolu Efes’i ağırlayacağı zorlu maç, S Sport’ta yayınlanacak.

Barcelona-Efes Maçı Canlı Takip

Efes, Erdem Can ile beraber yeni bir hikâye yazmaya hazırlanıyor. Eurolig’in ilk hafta karşılaşmasını canlı takip etmek için altta yer alan linke tıklayabilirsiniz.

BARCELONA-ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

Efes İlk Ciddi Sınavına Çıkıyor

 erdem can

Eurolig sezonu büyük bir heyecanla start alıyor. İki önemli temsilcimizden biri olan Anadolu Efes’te geçen sezona kıyasla çok ciddi değişimler söz konusu. Her şeyden önce takımın 2 Eurolig zaferinde çok önemli bir paya sahip olan Ergin Ataman, Pana’nın başına getirildi. Ergin Ataman’ın boşluğu Erdem Can ile dolduruldu. Genç koç, geçen sezon Telekom ile normal sezonu lider tamamladı. Bu maç, Erdem Can için de Efes’in yeni kadrosu için de bir test niteliği taşıyor. Anadolu Efes yaz döneminde Dunton, Micic, MBaye gibi isimleri kaybetti. Ayrıca kaptan Doğuş’la a yollar ayrılıdı. Takıma Hollatz, Tyrique Jones ve Derek Willis gibi isimler dahil edildi. Larkin’in partner Micic olmadan nasıl bir performans göstereceği daha şimdiden merak konusu.

Barcelona Koçunu Değiştirdi

 barcelona maç afişi efes

Barcelona da tıpkı Anadolu Efes gibi sezona yeni koçuyla girdi. Yıllardır yapılan yatırımlara rağmen istediği başarıyı elde edemeyen Barcelona, geçen sezon final four yarı finalinde elenmişti. Litvanyalı koç Jasikevičius ile yollar ayrıldı. Takımın başına Grimau getirildi ancak şu ana dek takım kimyasının oturduğunu söylemek zor. Sezon başında önce Süper Kupa yarı finalinde ezeli rakiplerine kaybettiler. Daha sonrasında Real Madrid’e bir kez de lig maçında yenildiler. Bu 2 mesaj niteliği taşıyan maçta da sınıfta kaldılar. Kuric, Mirotic ve Sertaç gibi önemli isimler takımdan ayrıldılar. Fakat Jabari Parker ve Willy Hernangomez gibi çok önemli isimleri kadroya dahil ettiler.

İki Takım Arasında Özel Bir Rekabet Var

 efes eurolig

Barcelona ve Anadolu Efes arasında özellikle son birkaç sene içerisinde ciddi bir rekabet söz konusu. Bu rekabetin pekişmesinde elbette Ergin Ataman’ın da rolü büyük. Takımlar daha önce final four finalinde ve play-off aşamasında birbirlerine rakip oldular. Efes’in 3-2 ile geçtiği play-off serisi, hala basketbol severlerin zihninde. Geçen sezon Efes, İstanbul’da ağırladığı rakibini 96-86 ile geçmişti. İspanya’da oynanan maçı da Efes 75-80’lik skorla geçmişti. Bu deplasmanda oynanan son 4 Eurolig maçının 3 tanesinde Efes galibiyetini görüyoruz. Bu istatistiklere rağmen Barcelona, otoritelerce maçın favorisi olarak gösteriliyor.