EXXEN LİNK Beşiktaş-Lugano 5 Ekim BEDAVA MAÇ İZLE

05.10.2023 - 17:41

EXXEN LİNK Beşiktaş-Lugano 5 Ekim BEDAVA MAÇ İZLE

Beşiktaş ve Lugano, bu akşam UEFA Konferans Ligi özelinde İstanbul’da kozlarını paylaşıyor. Saat 19.45’te başlayacak olan grup karşılaşmasından önce futbol severler; “Lugano maçı izle, Beşiktaş maçı izle, Lugano Beşiktaş canlı izle, Lugano Beşiktaş canlı maç izle, Lugano Beşiktaş maç izle, Lugano Beşiktaş bedava maç izle, Lugano maçı canlı izle, Exxen TV link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri” gibi aramalara yöneliyor. Müsabakaya dair en güncel gelişmeleri içeriğimizde bulmanız mümkün.

BEŞİKTAŞ-LUGANO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

beşiktaş lugano

Beşiktaş-Lugano Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş-Lugano Maç İzleme Linki Beşiktaş ile İsviçre’nin Lugano ekibi, UEFA Konferans Ligi 2. haftasında Tüpraş Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Beşiktaş’ın favori olduğu maç, Exxen dijital platformundan yayınlanacak.

Beşiktaş-Lugano Maçı Canlı Takip

Şenol Güneş liderliğindeki temsilcimizin Lugano maçına dair istatistiklerini, Beşiktaş resmi sitesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ LUGANO MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş Nefes Aldı

 beşiktaş hazırlıkları

Beşiktaş’ın üzerinde son zamanlarda kara bulutlar dolaşıyordu. Şenol Güneş’in ciddi düzeyde eleştirildiği bu periyotta Konyaspor galibiyeti tam anlamıyla ilaç gibi geldi. Son dönemlerde Şenol Güneş, saha içinde olduğu kadar saha dışındaki davranışlarıyla da gündeme geldi. Özellikle kaybedilen Adana Demirspor maçından sonra Salih’i ittirerek soyunma odasına yollaması, vücut dili açısından olumsuz bir durum yarattı. Beşiktaş Konya gibi zorlu bir deplasmandan 3 puanla dönerek nihayet nefes almayı başardı. Maçı2-0 kazanan siyah beyazlı takım, Lugano maçından önce de moral bulmuş oldu. Muleka ve Vincent Aboubakar bu maçın en önemli gol ayakları arasında yer alıyor.

Kartal, Brugge Deplasmanından Puanla Dönmüştü

 şenol güneş açıklama

Beşiktaş UEFA Konferans Ligi grup macerasına farklı bir yenilgiyle başlayabilirdi. Fakat deyim yerindeyse Beşiktaş Belçika deplasmanından mucizevi bir şekilde puan çıkardı. Rakibin dalga dalga akın ettiği maçta puanı kurtaran Beşiktaş, şimdi grubun en zayıf halkasıyla iç sahada oynayacak. Bu maç öncesinde özellikle Mert Günok’un sakatlığı epey can sıkıyor. Zira Mert, Brugge maçının en önemli ismiydi. Mert dışında Tayyip Talha, Gedson Fernandes ve Emrecan Uzunhan gibi isimler de bu maçında kadrosunda yer alamayacak. Beşiktaş’ın bu maçın sonucuna göre liderlik koltuğuna oturma ihtimali bulunuyor.

Lugano Sürprizle Başladı

 lugano maç afişi

Lugano; Beşiktaş, Brugge ve Bodo Glimt’in olduğu grubun en zayıf halkası olarak görülüyor. Gruba 4. torbadan dahil olan İsviçre takımının İstanbul’un zorlu atmosferinde işi hiç de kolay olmayacaktır. Takım İsviçre Ligi’nde zirveyi çok yakından takip eden Lugano, geçen haftayı 3-2’lik galibiyetle kapattı. UEFA Konferans Ligi’nde ise Bodo karşısında sürpriz bir beraberlik elde etti. İsviçre’de oynanan maç, 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Bu arada Alan Arigoni ve Milton Valenzuela; sakatlık sorunlarından dolayı bu maçı kaçıracak isimler arasında bulunuyor. Lugano ilk kez resmi bir maçta Beşiktaş ile karşılaşacak. Bu maç, ülke puanının geleceği açısından da kritik bir öneme sahip.