EXXEN LİNK Manchester United-Galatasaray 3 Ekim CANLI MAÇ İZLE

03.10.2023 - 20:56

EXXEN LİNK Manchester United-Galatasaray 3 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Galatasaray ve Manchester United, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu kapsamında Old Trafford’da kozlarını paylaşacak. Maç, Türkiye saatiyle bu akşam 22.00’de başlayacak. Manchester United Galatasaray maçından önce popüler aramalar şu şekilde: Galatasaray maçı izle, Manchester United maçı izle, Manchester United Galatasaray canlı izle, Manchester United Galatasaray canlı maç izle, Manchester United Galatasaray maç izle, Manchester United Galatasaray maçı izle, Exxen TV maçı online izle, Şampiyonlar Ligi maçı izle. Devler Ligi grup maçına dair en güncel bilgiler şimdi sizlerle.

MANCHESTER UNİTED-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray exxen

Manchester United-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

Manchester United-Galatasaray Maç İzleme Linki Galatasaray ve Manchester United’ın karşı karşıya geleceği maç, organizasyonun resmi yayıncısı olan Exxen dijital platformundan izleyebilirsiniz.

Manchester United-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Temsilcimiz Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi gruplarındaki 2’nci maçına dair istatistikleri GS TV üzerinden takip edebilirsiniz.  

MANCHESTER UNİTED-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray, Sürpriz Peşinde

 zaha

Galatasaray, gruptaki ikinci maçında Manchester United deplasmanına çıkıyor. Her ne kadar rakibi form grafiği açısından kötü bir dönemden geçse de neticede Avrupa’nın en zor deplasmanlarından biri olduğu, kabul edilmesi gereken bir gerçek. Daha önce bu 2 takımın Avrupa arenasında oldukça İkonik karşılaşmalarına tanıklık etmiştik. Okan Buruk önderliğindeki takım, ilk haftada Kopenhag’ı iç sahada ağırladı. Maç temsilcimiz için kâbus gibi başlasa da son dakikalarda gelen 2 gol, 1 puanın kurtarılmasını sağladı. Old Trafford’da Galatasaray, rakibin karmaşık durumundan yararlanmak isteyecektir. Özellikle United savunmasının bu sezon çok fazla hata yapması, Galatasaray’ın gol umudunu da artıran bir unsur.

Cimbom Ritim Buldu

 united maçı kamp kadrosu

Geçen sezonun lig şampiyonu olan Galatasaray, aldığı galibiyetlerle üst ıralardaki yerini aldı. Tam anlamıyla ritim bulan Cimbom, Fenerbahçe ile sıkı bir rekabet içerisinde. Her iki takım da bu sezon çok zor puan kaybedecek gibi görünüyor. Galatasaray son olarak Rams Park’ta Ankaragücü’nü ağırladı. 1-0 geriye düşen Galatasaray, ikinci yarıdaki çabasıyla oyunu kendi lehine çevirmeyi bildi. Bu maçta Zaha’nın ilk golünü atması, taraftarı özel olarak mutlu etti. Bu galibiyetle Galatasaray, serisini 6 maça çıkarttı. Bu arada Hakim Ziyech ile beraber Kazımcan Karataş, maç kafilesine dahil edilmedi. Ayrıca Halil Dervişoğlu’nun da UEFA listesinde yer almadığını anımsatalım.

Manchester United Kötü Durumda

 united antrenman

Premier Lig’in en büyük temsilcilerinden biri olan Manchester United, kötü gidişe bir türlü dur diyemiyor. İşleri yoluna sokamayan United, Erik ten Hag ile başarısız bir sezon başlangıcı yaptı. Kamuoyunda Erik ten Hag’ın gönderileceğine dair haberler çıkmaya başladı. Deneyimli teknik adam, takım üzerindeki kontrolü kaybetmiş gibi görünüyor. İlk hafta Manchester, Bayern deplasmanında 4-3 kaybetti. Gol attıkları anların hemen sonrasında gol yemeleri, savunma dengesi ve konsantrasyonu açısından ciddi sorunları ortaya çıkarmıştı. Her şeye rağmen United, grubun Bayern ile beraber favorisi durumunda. Ev sahibi ekipte Luke Shaw, Lisandro Martinez, Amad Diallo gibi isimlerin sakatlık sorunları sürüyor.