Beşiktaş ve Türk Telekom’un Eurocup Maçları TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da

03.10.2023 - 20:49

Beşiktaş ve Türk Telekom’un Eurocup Maçları TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da

Eurocup’taki temsilcilerimiz Beşiktaş ve Türk Telekom’un maçlarının yayınlanacağı kanal belli oldu. Beşiktaş ve Türk Telekom’un Eurocup maçları, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da olacak. Yayınlar, Çarşamba günü oynanacak iki mücadeleyle başlayacak.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da Eurocup’ta temsilcilerimizin maçları TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da basketbolseverlerle buluşacak. Beşiktaş Emlakjet ve Türk Telekom’un sezon boyunca oynayacağı Eurocup mücadelelerini, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edebilirsiniz.

Ejder Yasin Turhan Duyuruyu Yaptı

TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’ın Eurocup’ta temsilcilerimizin maçlarını ekranlara getireceği Ejder Yasin Turhan tarafından duyuruldu. TRT Spor spikerlerinden Ejder Yasin Turhan’ın konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Beşiktaş ve Türk Telekom’un yer aldığı Eurocup karşılaşmaları bu sezon da TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da olacak 🏀
Yine Manisa BB’nin FIBA Europe Cup Elemeleri’nde yarın akşam Neveriz, Perşembe akşamı da Porto maçları TRT Spor Yıldız’da yayınlanacak.


Türk Telekom ve Beşiktaş Emlakjet Çarşamba Günü Sahne Alıyor

Sezon boyunca Türk Telekom ve Beşiktaş Emlakjet’in Eurocup’taki karşılaşmalarını ekranlara getirecek TRT Spor ve TRT Spor Yıldız, yarın mesaiye başlıyor.

Çarşamba günü önce Türk Telekom Cluj-Napoca deplasmanına çıkıyor. Romanya temsilcisini mağlup etmek isteyen temsilcimiz Türk Telekom’un bu keyifli mücadelesi, Çarşamba 19.00’dan itibaren TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanıyor. Türk Telekom’un 11 Ekim’deki Buducnost mücadelesinin de yine bu ekranlarda olması bekleniyor.

Türk Telekom’un Cluj-Napoca maçının hemen ardından bu sezon kurduğu kadroyla dikkat çekmeyi başaran Beşiktaş Emlakjet, kupanın favorilerinden Joventut Badalona’ya konuk oluyor. 21.15’teki bu mücadelenin adresi de TRT Spor. Beşiktaş’ın Eurocup’ta Prometey önündeki ikinci hafta maçının da 10 Ekim’de TRT Spor’dan yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Sezon boyunca Beşiktaş Emlakjet ve Türk Telekom’un Avrupa arenasındaki tüm karşılaşmalarını TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.