CBC Sport’ta 3-5 Ekim Arasında Yayınlanacak Maçlar Belli Oldu

03.10.2023 - 13:52

CBC Sport’ta 3-5 Ekim Arasında Yayınlanacak Maçlar Belli Oldu

Azerbaycan kanalı CBC Sport’ta 3-5 Ekim arasında yayınlanacak maçlar belli oldu. Şampiyonlar Ligi’nden 4, Konferans Ligi ve Avrupa Ligi’nden 2 mücadele CBC Sport’ta futbolseverlerle buluşacak. CBC Sport’un yayın akışını paylaşması, “Manchester United-Galatasaray CBC Sport’ta mı? Beşiktaş-Lugano şifresiz mi? Spartak Trnava-Fenerbahçe CBC Sport’ta mı?” sorularının yanıt bulmasını sağladı.
 
Her Avrupa kupası haftasında maç yayınlarına imza atan CBC Sport, 3-5 Ekim arasında yayınlayacağı mücadeleleri açıkladı. Şampiyonlar Ligi’nden 4, Avrupa ve Konferans Ligi’nden 1’er mücadele CBC Sport’ta olacak. Futbolseverler CBC Sport’ta toplam 6 karşılaşmayı takip edebilecek.

Manchester United-Galatasaray CBC Sport’tan Yayınlanacak mı?

Futbolseverlerin cevabını merak ettiği soruların başında “Manchester United-Galatasaray CBC Sport’tan yayınlanacak mı?” geliyor. CBC Sport, açıkladığı yayın akışıyla bu soruya yanıt verdi.
 
CBC Sport’un yayın akışında Manchester United-Galatasaray mücadelesi yer aldı. Ayrıca günün açılış seansında Salzburg ile Real Sociedad arasındaki mücadele ekranlara geliyor. 
 
CBC Sport sadece Salı günü yayın akışını paylaştı. Çarşamba ve Perşembe günleri yayınlanacak mücadeleler henüz belli olmadı. Öte yandan Çarşamba gününün açılış seansında Atletico Madrid-Feyenoord mücadelesinin ekranlara gelmesi bekleniyor. Günün kapanış seansında ise Newcastle-PSG, Dortmund -Milan veya Leipzig-Manchester City maçlarından birinin yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Şampiyonlar Ligi Kupası Görseli

Perşembe Günü Beşiktaş Maçının CBC Sport’ta Yayınlanması Bekleniyor

CBC Sport’un Perşembe günü yayın akışını paylaşmadığı görülüyor. Öte yandan Perşembe günü yayınlanacak maçları tahmin etmek biraz daha kolay. Başarılı kanal her hafta olduğu gibi Türk ve Azeri ekiplerinin maçlarını ekranlara getirecek.
 
CBC Sport’un Perşembe gününe Beşiktaş-Lugano maçıyla başlaması bekleniyor. Perşembe 19.45’teki bu mücadeleyi, CBC Sport’tan izleyebilirsiniz. Bu maçın hemen ardından Avrupa Ligi’nde Hacken ile Karabağ karşı karşıya geliyor. Bu mücadeleyi de CBC Sport ekranlarından takip edebilirsiniz.
 
İlk hafta olduğu gibi Fenerbahçe maçını CBC Sport’un akışa almaması bekleniyor. Yayın akışının ise Perşembe günü netleşeceği tahmin ediliyor.