BEIN LİNK Konyaspor-Beşiktaş 1 Ekim CANLI MAÇ İZLE

01.10.2023 - 18:24

BEIN LİNK Konyaspor-Beşiktaş 1 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Konyaspor ve Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 7’inci haftasında birbirlerine rakip oluyor. Zorlu geçmesi beklenen karşılaşma, bugün saat 19.00’da start alacak. Kritik maçtan önce popüler aramalar şu şekilde sıralanıyor: Beşiktaş maçı izle, Konyaspor maçı izle, Konyaspor Beşiktaş canlı izle, Konyaspor Beşiktaş canlı maç izle, Konyaspor Beşiktaş maç izle, Konyaspor Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. En güncel gelişmeleri ve canlı yayın detaylarını içeriğimizden öğrenebilirsiniz.

KONYASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

konyaspor beşiktaş

Konyaspor-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Konyaspor-Beşiktaş İzleme Linki Beşiktaş ve Konyaspor’un kozlarını paylaşacağı maçı beIN Sports HD 1 kanalından izlemek mümkün.

Konyaspor-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Beşiktaş, Konyaspor deplasmanında kazanarak kötü gidişe dur demek istiyor. Maç içi istatistiklerini aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.

KONYASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

KONYASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş’ta İşler Yolunda Değil

 beşiktaş antrenman

Beşiktaş’ta son haftalarda işler bir anda terse dönmüş durumda. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın neredeyse kusursuz ilerlediği dönemde Beşiktaş daha şimdiden 2 yenilgi ve 1 beraberlik almış durumda. Üstelik alınan 2 yenilgi de epey ağır skorlarla geldi. Trabzonspor karşısında 3-0 kaybeden Beşiktaş, Adana Demirspor deplasmanında da kalesinde 4 gole izin verdi. Kalede ve savunma hattında ciddi problemler yaşayan siyah beyazlılar, bir an önce bu durumu toparlamak zorunda. Hem Şenol Güneş hem de yönetim bu anlamda ciddi eleştirilerle karşı karşıya. Adana Demirspor maçından sonra Salih’e tepki gösteren Şenol Güneş, oldukça gergin göründü. Bu arada maçtan önce Mert ve Tayyip Talha’nın bir sakatlık problemi bulunuyor.

Kadroda Revizyon Bekleniyor

 şenol güneş

Beşiktaş’ta taraftarlar alınan sonuçlardan ve daha da önemlisi oynana futboldan pek memnun değil. Takım son 5 senenin en kötü sezon başlangıcını yaptı. Şenol Güneş’in geçen sezonun ikinci yarısında oynattığı futboldan uzaklaşmış bir takım söz konusu. Avrupa’da görece daha iyi durumda olan siyah beyazlılar, ligde daha şimdiden liderin 8 puan gerisine düştü. Deneyimli teknik direktör bu durumu değiştirmek adına kadroda ciddi bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Kulis bilgilerine göre stoper bölgesinde oynayan Necip’in yedeğe çekileceği kesin gibi. Colley ve Bailly’in ie ilk 11’de oynaması bekleniyor. Öte yandan sakatlığı olan Mert’in yerine kaleyi Ersin’in koruması sürpriz olmayacaktır. Ersin’in Adana Demirspor performansı ciddi şekilde eleştirilmişti.

Konyaspor Ankara’dan Puanla Döndü

 konyaspor teknik direktör

Konyaspor, iç sahada taraftarlarının desteğiyle beraber Beşiktaş’ı devirmek istiyor. Takım genel olarak istikrarsız sonuçlar aldığı için bu maç öncesi somut öngörülerde bulunmak pek kolay olmayacaktır. Geçen hafta Konyaspor, Ankaragücü deplasmanından 1 puan koparmayı başardı. Oyunda geriye düşmesine rağmen deplasman ekibi yanıt vermeyi başardı. Aleksandar Stanojevic’in talebeleri bu sezon tek bir yenilgi aldı. Ev sahibi takımda Sokol Cikalleshi ve Muhammet Demir gibi 2 önemli futbolcu bu maçta yer alamayacak. Yeşil beyazlı takım; Moreno, Muric, Yunus Mallı gibi isimlerle gol arayacaktır.