BEIN LİNK Fenerbahçe-Rizespor 1 Ekim CANLI MAÇ İZLE

01.10.2023 - 15:06

BEIN LİNK Fenerbahçe-Rizespor 1 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe, liderliğini korumak adına Rizespor engelini geçmek istiyor. Bugün saat 16.00’da başlayacak olan kritik müsabakadan önce dikkat çeken aramalar şu şekilde: Fenerbahçe maçı izle, Rizespor maçı izle, Fenerbahçe Rizespor canlı izle, Fenerbahçe Rizespor canlı maç izle, Fenerbahçe Rizespor maç izle, Fenerbahçe Rizespor bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maça dair en güncel gelişmeleri içeriğimizde okumanız mümkün.

FENERBAHÇE-RİZESPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Rizespor Fenerbahçe maç afişi

Fenerbahçe-Rizespor Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Rizespor Maç İzleme Linki Fenerbahçe’nin Ülker Stadyumu’nda Çaykur Rizespor’u ağırlayacağı müsabaka, beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe-Rizespor Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe ve Rizespor arasındaki zorlu karşılaşmaya dair istatistikleri FB TV canlı yayınından takip etmeniz mümkündür.

FENERBAHÇE-RİZESPOR MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE RİZESPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Liderliği Bırakmıyor

 fenerbahçe kadıköy

Trendyol Süper Lig’de bu sezon liderliği vermeye pek niyetli görünmeyen Fenerbahçe, yoluna doludizgin devam ediyor. Bunun da ötesinde sarı lacivertliler 2023-2024 sezonunda oynadığı tüm maçlardan galip gelmeyi başardı. Son dönemde kırılması çok güç bir rekoru kırmak üzere olduklarını görüyoruz. Maçlar kazanıldıkça takımdaki birlik beraberlik havası da pekişiyor. Hafta arasında oldukça zorlu geçmesi beklenen erteleme maçında Fenerbahçe, Başakşehir’i 4 golle devirdi. Maçta Livakovic’e 90 dakikada neredeyse top değmedi. Hem hücumda hem de savunmada çok konsantre oynayan ekip, haklı bir galibiyete imza attı.

Fener, Perşembe Trnava ile Oynayacak

 ismail kartal

İsmail Kartal’ın öğrencileri bu maçtan hemen sonra yeniden Avrupa macerasına dönecek. Haftalardan bu yana hem hafta içi hem de hafta sonu maç yapan Fenerbahçe, bu tempodan tam anlamıyla beslenmeye başladı. Yoğun fikstürü kaldırabilen bir kadro genişliğine sahip olan takım, perşembe günü Trnava ile deplasmanda oynayacak. Maç öncesi Fenerbahçe elbette favori durumunda. Gruptan lider çıkması halinde bir sonraki turu otomatik olarak geçmiş kabul edilecek. Bu nedenle ilk haftadan ele geçirdiği liderliği kaptırmak istemeyecektir. Bu arada Fenerbahçe’de Emre, Cengiz ve Peres’in sakatlık sorunları devam ediyor.

Rizespor Lige Güçlü Döndü

 rizespor ekim fikstürü

Çaykur Rizespor, son dönemlerde Süper Lig’in asansör takımlarından biri durumunda. Birkaç sezon uzak kaldıktan sonra yeniden Süper Lig’e dönen Karadeniz ekibi, bu kez düşmeye pek niyetli değil gibi. Hem kurulan kadro hem de oynanan futbol bunu net şekilde yansıtıyor. Rizespor şu ana dek yalnızca tek bir mağlubiyet aldı. İlk hafta alınan yenilgiden sonra 5 hafta üst üste maç kaybetmediler. İlhan Palut’un öğrencileri geçen hafta Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. 6 haftanın sonunda 11 puan toplamayı başaran yeşil mavili ekipte önemli oyuncu Okechukwu Azubuike’nin sakatlık sorunu devam ediyor. İki takım son olarak geçen sezon kupa kapsamında karşılaşmışlardı ve o maçı Fenerbahçe 3-1 ile geçmişti.