Şenol Güneş: Yayıncı Kuruluşa Güvenmiyorum

02.10.2023 - 00:49

Şenol Güneş: Yayıncı Kuruluşa Güvenmiyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-0 kazanılan Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Yayıncı kuruluş röportajı esnasında beIN Sports’a güvenmediğini belirten Güneş, beIN Sports’un camiayı işlediğini öne sürdü.

Beşiktaş, hafta içi kaybedilen Adana Demirspor maçının ardından kritik hafta Konyaspor maçına çıktı. Deplasmanda rakibe fırsat vermeden mücadeleyi 2-0 kazanan Beşiktaş’ta maç sonu teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

beIN Sports’a güvenmediğini belirten Şenol Güneş, insanların bağlı oldukları kurumlara güvenmesi gerektiğini ama kendisinin beIN Sports’a güven duymadığını dile getirdi.

Biz Mutluyuz Sizi Bilemem

Beşiktaş’ın 2-0 kazandığı Konyaspor mücadelesinin ardından yayıncı kuruluşa mutlu olduklarını söyleyen Şenol Güneş, beIN Sports’un kendilerinin kazanmasından mutlu olmayacağını ima etti. Şenol Güneş’in beIN Sports ile ilgili açıklamaları şu şekildeydi:

Kazandığımız için biz mutluyuz, sizi bilmem ama biz mutluyuz. Kurum olarak size güvenmiyorum. Yayıncı kuruluş maçta atılan golü oradan göstermeyip, dün itibarıyla bir başka maçta gösteriyorsa söylenecek bir şey yok.
Camiayı çok güzel işliyorsunuz. Maşallahınız var. Bu kadar üstümüze gelmenizin bir anlamı yok. Afrika maçları var, başka şey var. Bugün maç var, Afrika maçları devre arasında
Yayıncı anlayışını bir taraflı kullanmayın. İnsanların bağlı olduğu kurumlara güvenmek ister. Ben güvenmiyorum. Üç günde bir maç yaparken, bir de gidip geliyoruz. Kaybettiğimiz iki maçın travması var, o da doğru. Bundan nemalanmak isteyenlere de sakın izin vermeyin.


Pendikspor Maçının Ardından da Tepki Göstermişti

Şenol Güneş, beIN Sports’a bu sezon oynanan Pendikspor mücadelesinin ardından da tepki göstermişti. Kendisinin söylemediği sözlerin söylemiş gibi lanse edildiğini dile getiren Güneş, şu ifadeleri kullanmıştı:

Yayıncı kuruluşta Güntekin Onay açtı konuyu. Benim konuşmam üzerine sanki hakemi suçlamışım gibi konuştular. Terbiyesizlik yapıyorlar. Ben hakemle ilgili bir şey konuşmadım. Yorum yapabilirsin ama saygısızlık yapıyorsun. İfade etmediğim şeyi ifade etmiş gibi kamuoyuna söylüyorsun. Ben hakemle ilgili bir şey söylemedim. Bana soru soran da yayıncı kuruluşun muhabiri. Hakem ne görmüşse onu vermiştir. Bu hakem suçlaması mıdır? Demediğim şeyden bir şey konuşuluyorsa bir organizasyon var diye düşünürüm. Kişisel saygısızlığı kabul edemem. Kendi muhabirleri bana soruyor. Hakemi de suçlamadım. Ben hiçbir şeye karışmadım. Bir şey demedim. Görmüşse vermişse mesele kapanmıştır. Saygısızlık yapıyorlar haddini bilsinler. Bu çok terbiyesizce bir ifadeydi. Yayıncı kuruluşu uyarıyorum. Futbolu siz karalıyorsunuz. Sizin marka değeriniz de yok, saygınız da yok.