FB TV’den Ayrılan Batuhan Erkenci VOLE Kadrosuna Katıldı

30.09.2023 - 00:08

FB TV’den Ayrılan Batuhan Erkenci VOLE Kadrosuna Katıldı

FB TV’den ayrılan Batuhan Erkenci VOLE kadrosuna katıldı. Yıllarca FB TV’de basketbol programlarına imza atan Batuhan Erkenci, bundan böyle VOLE’de sporseverlerin karşısına çıkacak. Batuhan Erkenci’ye VOLE’de Murat Murathanoğlu’nun eşlik edecek. İki isim, VOLE+ kanalında Boyalı Alan adındaki programı basketbolseverlerle buluşturacak.

VOLE, basketbol sezonunun başlamasıyla programların sayısını artırdı. Murat Murathanoğlu’nun başı çektiği kanala eklenen yeni isim Batuhan Erkenci oldu. Geçtiğimiz aylarda FB TV’den ayrılan Erkenci, bundan böyle VOLE ve VOLE+ YouTube kanalında yer alacak.

VOLE’den Yeni Transfer

Batuhan Erkenci transferini VOLE, Twitter hesabından duyurdu. Yeni transfer Erkenci için yapılan paylaşım şu şekildeydi:

🏀 VOLE+'tan yeni program, yeni transfer!
✍️ BOYALI ALAN’a hoş geldin Batuhan Erkenci.


Murat Murathanoğlu ile Yeni Program

VOLE+ YouTube kanalında basketbol içeriklerinin artması bekleniyor. Batuhan Erkenci de bu kanalda Murat Murathanoğlu ile “Boyalı Alan” programına imza atıyor. İlk programın ardından Murat Murathanoğlu da bir paylaşımda bulundu ve Erkenci transferi için şu ifadeleri kullandı:

FB TV’de Pazar sabahları program yaptığım ve çok sevdiğim Batuhan Erkenci ile Vole+’da yeni programımız yayında.


Batuhan Erkenci Kimdir?

Sports TV ile spor medyasına adımını atan Batuhan Erkenci, 2012 ile 2016 yılları arasında bu ekranlarda sporseverlerin karşısına çıktı. 2016 yılının Eylül ayında FB TV’ye transfer olan Erkenci, burada Fenerbahçe’nin basketbol branşına özel içerikler hazırladı.

Murat Murathanoğlu ve Murat Didin ile Overtime programına imza atan Batuhan Erkenci, kanalda birçok özel röportaj yaptı. FB TV’den kendi isteğiyle ayrıldığını açıklayan Batuhan Erkenci’nin dijital platformlardan birine transfer olması bekleniyordu ve beklendiği gibi de oldu. 

Batuhan Erkenci, bundan böyle VOLE+ YouTube kanalında basketbolseverlerin karşısına çıkacak. Boyalı Alan isimli programa imza atacak Batuhan Erkenci’ye Murat Murathanoğlu eşlik edecek.