Mehmet Ayan Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatörü Oldu

29.09.2023 - 17:03

Mehmet Ayan Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatörü Oldu

Başarılı spor yorumcularından Mehmet Ayan Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatörü oldu. Lig Radyo’ya veda eden Mehmet Ayan, bundan böyle Ciner Medya’da görev alacak.

Spor medyasının başarılı isimlerinden Mehmet Ayan, Lig Radyo’dan ayrıldı. Yeni adresini de açıklayan Ayan, bundan böyle Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatörü olacak. Ayan, Ciner Medya’daki görevine 2 Ekim 2023’te başlayacağını da açıkladı.

Mehmet Ayan’dan Lig Radyo’ya Veda

Mehmet Ayan, önce Lig Radyo’dan ayrıldığını ve yeni adresini 29 Eylül saat 09.00’da açıklayacağını duyurdu. Mehmet Ayan’ın yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

17 Temmuz 2006 günü kapısından girdiğim Lig Radyo'dan 30 Eylül 2023 günü ayrılıyorum. 17 sene 2 ay 13 gün... 6278 gün... İçinde 9 aylık bir Ntvspor macerasını kaba taslak 270 gün düşersek 6000 günlük bir mesai... TürkMedya havuzlu villaların bulunduğu bir muhteşem site. Ben bu sitede 6278 gün evvel subasmanından bir baraka inşa etmeye gayret ettim. Sonra iyi bir ev, sonra yaşanabilecek bir villa ve nihayetinde ilk günden beri site ile uyumlu bir aile yuvası oldu. Bu yuvayı dinleyicilerimiz büyüttü. Buradan ayrılmanın güçlüğünü takdir edersiniz. İsim isim teşekkür seremonilerinde zaman-zaman atladıklarımız olabiliyor. Yapmayalım o yüzden. Birlikte çalıştığım tüm patronlarıma, yöneticilerime, reklam verenlerimize, sponsorlarımıza, TürkMedya çalışanlarına ve radyoma emeği geçmiş herkese en derin sevgi, şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Ben Lig Radyo'dan ayrılabilirim... Lig Radyo benden asla... Ben Lig Radyo'dan gidiyor olabilirim... Lig Radyo benden gitmez... Yeni Adresim ve ayrıntılar 09.00’da…



Geçmişimden Aldığım Güçle Geleceğime Merhaba Diyeceğim

Mehmet Ayan, ardından Ciner Medya ile anlaştığını takipçileriyle paylaştı. Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatörü olduğunu duyuran Ayan, şu ifadeleri kullandı:

02 Ekim 2023 Pazartesi günü itibariyle
Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatörlüğü görevine başlıyorum. 
Geçmişimden aldığım güçle geleceğime merhaba diyeceğim Ciner Medya'da buluşmak üzere.