Kutlu Akpınar Sports Digitale’den Ayrıldı

29.09.2023 - 10:28

Kutlu Akpınar Sports Digitale’den Ayrıldı

Yıllarca yayıncı kuruluşta muhabirlik yapan Kutlu Akpınar, Sports Digitale’den ayrıldı. Bir süredir çalıştığı Sports Digitale’e veda eden Kutlu Akpınar, bundan böyle sadece Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Sports Digitale’de ayrılıklara bir yenisi eklendi. Candaş Tolga Işık ayrılığının ardından Kutlu Akpınar da kanaldan ayrıldığını duyurdu. Bir süredir görev yaptığı Sports Digitale’e veda eden Akpınar, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Yola Devam Etmem Mümkün Değil

Kutlu Akpınar, son yaşanan gelişmelerin ardından Sports Digitale’den ayrılma kararı aldığını açıkladı. Ali Sami Yen için sarfedilen sözlerin maksadını aştığını dile getiren Akpınar, bunu kabul ederek yola devam etmesinin mümkün olmadığını sözlerine ekledi. Kutlu Akpınar’ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekildeydi:

Bir süredir çalıştığım Sports Digitale kanalından şu an itibarı ile ayrılmış bulunuyorum. Bu Ülkenin en önemli değerlerinden biri olan Ali Sami Yen için sarfedilen sözler maksadını aşmıştır ve bunu kabul ederek yola devam etmem mümkün değildir. Çalışmaktan mutlu olduğum arkadaşlarımın eline ve emeğine sağlık.


Kutlu Akpınar Kimdir?

beIN Sports ekranlarında 2015 yılından bu yana futbolseverlerin karşısına çıkan Kutlu Akpınar, kanalın Galatasaray muhabiriydi. 2018 yılında maç önü röportajı esnasında teknik direktör Fatih Terim tarafından doğum gününün kutlanmasıyla o dönem dikkat çeken Kutlu Akpınar, yayıncı kuruluşta çalıştığı son yıllarda özel röportajlarda yer alıyordu.

beIN Sports ekranlarına veda eden Kutlu Akpınar, bu vedanın ardından Tivibu Spor’a transfer oldu. 2022/23 sezonunun sonunda da Sports Digitale YouTube kanalına geçen Kutlu Akpınar, kanalda transfer programlarında yer aldı. Galatasaray hakkında transfer gelişmelerini paylaşan Kutlu Akpınar, geçtiğimiz saatlerde Sports Digitale’e veda etti.

Kutlu Akpınar’ın Sports Digitale’e veda etmesinin ardından farklı bir yere transfer olup olmayacağı merak ediliyor. Tahminler ise bu sezon Kutlu Akpınar’ın yoluna sadece Tivibu Spor’da devam edeceği yönünde.