2023/24 İtalya Basketbol Ligi Sports TV’de

28.09.2023 - 21:34

2023/24 İtalya Basketbol Ligi Sports TV’de

Avrupa’nın yükselişteki basketbol liglerinden İtalya Basketbol Ligi, Sports TV’de başlıyor. Sezon boyunca İtalya Basketbol Ligi’nin tüm heyecanı, Sports TV’de yaşanıyor. İlk hafta iki mücadeleyi yayınlayacağını duyuran Sports TV’nin her hafta en az iki karşılaşmayı ekranlara getirmesi bekleniyor.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ni ekranlara getirerek dikkat çeken Sports TV, sürprizlerine bir yenisini ekledi. Sezon öncesi hazırlık turnuvalarını da yayınlayan Sports TV, İtalya Basketbol Ligi’ni yayınlayacağını duyurdu.

İtalya Basketbol Ligi’nden her hafta en az iki mücadele Sports TV ekranlarında olacak. İlk hafta programını açıklayan Sports TV, Trento-Cremona ve Milano-Treviso maçlarını ekranlara getirecek.

İtalya Basketbol Ligi Heyecanı Sporun Kanalında

İtalya Basketbol Ligi’ni ekranlara getireceğini duyuran Sports TV, bu duyuruyu Twitter hesabından yaptı. Sezon boyunca Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko’nun Euroleague’deki rakipleri başta olmak üzere birçok mücadeleyi yayınlayacağını duyuran Sports TV, ilk hafta programını da paylaştı. Sports TV’nin paylaşımı şu şekildeydi:

🏀 Basketbolseverler ekran başına!
İtalya Basketbol Ligi heyecanı sezon boyunca sporun kanalında yaşanacak!
Temsilcilerimizin Euroleague'deki rakiplerinin maçları sportstv ekranlarında sizlerle buluşacak!
İtalya Basketbol Ligi ilk haftasında 30 Eylül Cumartesi saat 21.30 Trento-Vanoli Cremona, 1 Ekim Pazar 19.15 Olimpia Milano-Uni Treviso karşılaşmaları canlı yayınlarla sportstv'de!



Sports TV Basketbol Yayınlarına Hazırlık Döneminde Başladı

Sports TV, geçtiğimiz yıl Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçlarını yayınlayarak dikkat çekti. Bu sezon da Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçlarını ekranlara getiren Sports TV, hazırlık döneminde de oldukça aktifti. 

Nirvana Basketball Week yayınlarıyla dikkat çeken Sports TV, Basketbol Süper Ligi ekiplerinin son hazırlık maçlarını sporseverlerle buluşturdu. Galatasaray NEF, Beşiktaş Emlakjet, Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka ve Türk Telekom’un hazırlık maçlarını ekranlara getiren Sports TV, İtalya Basketbol Ligi’ni de yayınlayacağını duyurdu.

2023/24 sezonu boyunca İtalya Basketbol Lig karşılaşmalarını, Sports TV ekranlarından şifresiz yayınla takip edebilirsiniz.