Bein Link Fenerbahçe- Başakşehir 28 Eylül CANLI MAÇ İZLE

28.09.2023 - 19:01

Bein Link Fenerbahçe- Başakşehir 28 Eylül CANLI MAÇ İZLE

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe, erteleme maçında Başakşehir’i iç sahada ağırlıyor. Bu akşşam saat 20.00’de başlayacak olan kritik müsabaka öncesi futbol severler; “Fenerbahçe maçı izle, Başakşehir maçı izle, Fenerbahçe Başakşehir canlı izle, Fenerbahçe Başakşehir canlı maç izle, Fenerbahçe Başakşehir maç izle, Fenerbahçe Başakşehir bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı” gibi aramalara yöneliyor. Spor Ekranı kalitesiyle maça dair güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.

FENERBAHÇE-BAŞAKŞEHİR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe başakehir

Fenerbahçe-Başakşehir Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Başakşehir Maç İzleme Linki Fenerbahçe’nin Ülker Stadyumu’nda Başakşehir’i konuk edeceği zorlu müsabaka, beIN Sports HD 1 kanalında olacak.

Fenerbahçe-Başakşehir Maçı Canlı Takip

Lider Fenerbahçe, taraftarının desteğiyle serisini sürdürme peşinde. Maç sırasında canlı istatistiklere ulaşmak isterseniz aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

 Antalyaspor ile kozlarını paylaşacağı maça taraftarların ilgisi büyük. Maç istatistiklerini takip etmek FENERBAHÇE-BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Henüz Puan Kaybetmedi

 fenerbahçe ülker stadyumu

Trendyol Süper Lig’de bu sezonun başından bu yana henüz puan kaybetmeyen Fenerbahçe, İsmail Kartal önderliğinde harika bir ritim tutturdu. Ligin liderlik koltuğunda oturan sarı lacivertliler, erteleme maçından kayıpsız şekilde ayrılmak istiyor. Trabzonspor ve Beşiktaş’ın puan kaybettikleri dönemde Fenerbahçe’nin alacağı bir galibiyet, çok daha değerli olacaktır. Fenerbahçe son olarak deplasmanda Alanyaspor’u tek golle devirdi. Maçta gol, bu sezonun önemli ismi İrfan Can Kahveci’den geldi. Bu hafta Avrupa maçı olmadığı için Fenerbahçe dinlenme şansı bulabilirdi ancak erteleme maçından dolayı takım, yüksek maç temposuna aynı şekilde devam etmek zorunda. Emre Mor, Cengiz Ünder ve Luan Peres gibi isimlerin sakat olduklarını anımsatalım.

İrfan Can Çıtayı Yükseltti

 irfan

Fenerbahçe’de bu sezon pek çok ismin form grafiğinde önemli bir artış yaşanıyor. Özellikle Türk kuralından sonra yerli oyuncuların önemi bir kat aha arttı. Tam da böyle bir dönemde İrfan Can Kahveci’nin yükselen formu, yönetimin ve teknik heyetin elini rahatlatıyor. Geçen sezonun önemli bir bölümünde istikrarsız bir performans gösteren oyuncu, zaman zaman taraftarlardan da tepki toplamıştı. İsmail Kartal ile beraber adete yeniden doğan başarılı oyuncu, attığı gollerle pek çok maçın kazanılmasında rol oynadı. İrfan son olarak Alanyaspor karşısında da kritik bir gole imza attı. İrfan ligde 2 gol, 2 asistle oynarken asıl katkıyı Avrupa tarafında gerçekleştirdi. Oyuncu, Konferans Ligi elemelerinde 6 gole doğrudan katkı sundu.

Başakşehir Galatasaray’a Direnemedi

 başakşehir maç afişi

Son yıllara damga vuran takımlardan biri olan Başakşehir, üst üste Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynamış olacak. Bu zorlu fikstürün ilk ayağında istediği sonucu alamadılar. Oyun olarak da beklentinin altında kalan Başakşehir, Galatasaray’a 2-1 kaybetti. Çağdaş Atan’ın görev yapmaya başladığı İstanbul temsilcisi, genç teknik direktörün önderliğinde 2 haftada 1 galibiyet ve 1 yenilgi aldı. Bu tip maçlarda ekstra performanslar sergilemek zorundalar ama Fenerbahçe karşısında işleri hiç de kolay olmayacaktır. Bu arada erteleme maçı olmasından dolayı son yapılan transferler sahada yer alamayacaklar. Söz konusu oyuncular arasında Dubois, Ousseynou Ba, Opoku ile Emirhan İlkhan yer alıyor. Öte yandan Patryk Szysz’in de sakat olduğunu belirtelim.