2023/24 Basketbol Süper Ligi 1’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

28.09.2023 - 17:43

2023/24 Basketbol Süper Ligi 1’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 1’inci Haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Yeni sezonun ilk haftasında iki mücadele beIN Sports Haber ekranlarından basketbolseverlerle buluşuyor. beIN Sports’un programı açıklamasıyla “Basketbol Süper Ligi’nde şifresiz maçlar neler? Basketbol Süper Ligi’nde şifresiz yayın olacak mı?” gibi sorular yanıt buldu.
 
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezon Cuma günü oynanacak mücadeleyle başlıyor. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi her hafta iki mücadele beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanırken, ligde geri kalan mücadeleler beIN Sports 5 ekranlarında basketbolseverlerle buluşuyor.
 
Ligde ilk haftanın programını açıklayan beIN Sports, iki karşılaşmanın şifresiz yayınla beIN Sports Haber’de olacağını duyurdu. Basketbol Süper Ligi’nde şifresiz maç yayınları, sezon boyunca devam edecek.

Bahçeşehir Koleji-Manisa BB 2022-23 Sezonu Maç Görüntüsü

Açılış Maçı Şifresiz 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde açılış maçının şifresiz olacağı duyuruldu. Cuma günü 19.00’daki Manisa BB ile Bahçeşehir Koleji arasındaki mücadeleyi şifresiz beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.
 
Hazırlık döneminde iyi sinyaller vermeyen Manisa BB, sezona galibiyetle başlamak istiyor. Bahçeşehir Koleji de benzer bir amaç ile parkeye çıkıyor. 
 
Geçtiğimiz haftalarda hazırlık maçında da karşı karşıya gelen bu iki ekibin mücadelesini Bahçeşehir Koleji kazanmayı başardı. Rakibini bir kez daha mağlup etmek isteyen Bahçeşehir Koleji ile Manisa BB arasındaki Basketbol Süper Ligi 1’inci haftasındaki karşılaşmayı, Cuma 19.00’dan itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.
 

Anadolu Efes Yeni Koçuyla İlk Resmi Maçında

Ergin Ataman ile yollarını ayıran Anadolu Efes, sezon öncesinde Türk Telekom ile harika bir sezonu geride bırakan Erdem Can ile anlaştı. Basketbol Süper Ligi’nin başlamasıyla Erdem Can yönetimindeki Anadolu Efes, ilk maçına çıkıyor. Anadolu Efes’in konuğu ise Büyükçekmece. 

Geçtiğimiz sezon tempolu bir oyun ortaya koyan Büyükçekmece, sürpriz sonuçlara imza atarak dikkat çekmişti. Bu sürprizlere bir yenisini eklemek için parkeye çıkacaklar.
 
Şampiyonluğun en güçlü adaylarından Anadolu Efes ile güç kaybetmesine rağmen yine sezon boyunca sürpriz sonuçlar almaya çalışacak Büyükçekmece arasındaki mücadele, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de.