TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig Maçlarının Filbox Platformunda Yayınlanması Bekleniyor

28.09.2023 - 13:57

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig Maçlarının Filbox Platformunda Yayınlanması Bekleniyor

Son yıllarda yayıncı sorunu yaşanan TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de yeni bir iddia ortaya atıldı. Transfer Merkezi’ne ait Alt Ligler Twitter hesabının iddiasına göre TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig maçlarının Filbox platformunda yayınlanması bekleniyor. Yayınların önümüzdeki hafta başlayacağı tahmin ediliyor.
 
TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de son yıllarda ciddi bir yayıncı sorunu ortaya çıktı. Birkaç yıldır dijital platformların ve mobil uygulamaların ilgisini çeken TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de geçtiğimiz sezon Fuchs Sports faciası yaşandı. Yayın haklarını satın alan Fuchs Sports, ödeme yapmayınca sözleşmesi feshedildi.
 
Fuchs Sports’un sözleşmesinin sona ermesinin ardından yerel kanallar ve Süper Kanal Sport platformu maçları yayınlamaya devam etti. Sezon sonuna kadar da bu yayınlar aynı şekilde sürdü. 2023/24 sezonunda yeni yayıncının olup olmayacağı merak edilirken, Transfer Merkezi’ne ait Alt Ligler Twitter hesabı bununla ilgili bir iddiayı ortaya attı.

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de Yeni Yayıncının Filbox Olması Bekleniyor

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de 2023/24 sezonu Eylül ayında oynanan maçlarla başladı. Yerel kanallar ve Süper Kanal Sport platformu maçları yayınlarken, genel bir yayıncının olup olmayacağı merak ediliyordu. Transfer Merkezi’ne ait Alt Ligler Twitter hesabının attığı iddiaya göre yeni yayıncı Filbox Platformu olacak.
 
Sezonun geri kalan bölümünde TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig maçlarının Filbox platformunda yayınlanması bekleniyor. Geçmişte de alt liglerden karşılaşmaları ekranlara getiren Filbox platformunun yayın haklarını ne şekilde alacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.
 
TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig Logoları

Filbox Hakkında

Türkiye’deki başarılı dijital platformlardan Filbox, bir film platformu. Birçok filmi akışına alan ve canlı TV özelliği de bulunan Filbox, bir dönem alt liglerde play-off maçlarını ekranlara getirdi. Yeni sezonda TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig maçlarının da Filbox’ta yayınlanacağı tahmin ediliyor.
 
“Filbox TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig yayın haklarını nasıl satın alacak? Filbox TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig maçlarını şifresiz mi yayınlayacak? Filbox tüm maçları mı yayınlayacak?” ve benzeri soruların önümüzdeki günlerde yanıt bulması bekleniyor.