Exxen Link Club Brugge-Beşiktaş 21 Eylül Canlı Maç İzle

21.09.2023 - 21:06

Exxen Link Club Brugge-Beşiktaş 21 Eylül Canlı Maç İzle

Beşiktaş ve Club Brugge, Belçika’da kozlarını paylaşıyor. Bu akşam saat 22.00’de başlayacak olan grup müsabakasından önce dikkat çeken aramalar şu şekilde:  Club Brugge maçı izle, Beşiktaş maçı izle, Club Brugge Beşiktaş canlı izle, Club Brugge Beşiktaş canlı maç izle, Club Brugge Beşiktaş maç izle, Club Brugge Beşiktaş bedava maç izle, Club Brugge maçı canlı izle, Exxen TV link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Spor Ekranı ayrıcalığıyla en güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.

CLUB BRUGGE-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

brugge bjk

Club Brugge-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Club Brugge-Beşiktaş Maç İzleme Linki Beşiktaş ve Club Brugge, UEFA Konferans Ligi kapsamında karşı karşıya geliyor. Keyifli geçmesi beklenen maç, Exxen dijital platformunda yayınlanacak.

Club Brugge-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Siyah beyazlı temsilcimizin Belçika deplasmanındaki müsabakasını istatistiksel açıdan takip etmek adına kulübün resmi sitesinden yararlanabilirsiniz.

BRUGGE-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş’ın İşi Kolay Olmayacak

 beşiktaş belçika

Türkiye’yi UEFA Konferans Ligi’nde grup aşamasında temsil edecek olan Beşiktaş, bu dönem epey karışık. Trabzonspor karşısında alınan net yenilgi, takımda epey moral bozmuş durumda. Özellikle Şenol Güneş’in bu maçta eski takımına karşı kontrolü kaybettiği ve konsantre olmakta zorlandığı gözlendi. Beşiktaş, grubun en önemli takımına karşı deplasmanda mücadele verecek. Dolayısıyla fikstürün en zor maçıyla başlangıç yapacaklar. Buradan gelecek sürpriz bir galibiyet, takımdaki olumuz havayı bir anda dağıtacaktır. Beşiktaş’ın Trabzonspor maçından sonra özel bir motivasyonla oynaması sürpriz olmayacaktır ancak unutmamak gerekiyor ki bu akşam karşılaşacakları takım, Belçika futbolunun en güçlü temsilcisi durumunda. Şenol Güneş’in ekibinde Daniel Amartey dışında ciddi bir eksik söz konusu değil.

Beşiktaş Gruplara Nasıl Geldi?

 beşiktaş belçika antrenman

Trendyol Süper Lig’de şu ana dek 2 maçta puan kaybeden Beşiktaş, lider Fenerbahçe’nin 5 puan gerisine düşmüş durumda. Avrupa’da ise oldukça pozitif sonuçlar alarak hem ülke puanına ciddi bir katkı yaptı hem de kendisini grup aşamasına atmayı başardı. Beşiktaş bu grupta Brugge haricinde Lugano ve Bodo Glimt gibi takımlarla oynayacak. Brugge ile beraber temsilcimizin gruptan çıkması tahmin ediliyor. Beşiktaş grup aşamasından önce play-off aşamasında Dinamo Kiev’i elemişti. Öncesinde ise Neftçi Bakü ve Tirana takımlarını geçmişti.

Brugge Maçın Favorisi

 brugge

Beşiktaş’ın bu akşam UEFA Konferans Ligi kapsamında karşılaşacağı Club Brugge, grubun favorisi olarak gösteriliyor. Bu maç öncesinde de bahis şirketleri, Brugge takımının favori olarak gösterildiği oranları açıkladı. D Grubu’nun açılış maçında temsilcimizi evinde ağırlayacak olan Brugge, şu anda liginde 13 puan toplayarak 3’üncü basamağa yerleşmiş durumda. Taraftarlarını son yıllarda Şampiyonlar Ligi’ne alıştıran Belçika takımı, bu sezon UEFA Konferans Ligi’ne kadar geriledi. Geçen sezon yarıştan uzak kalarak sezonu 4’üncü basamakta tamamlamışlardı. Takımda bu maç öncesinde Bjorn Meijer  ve Tajon Buchanan’ın sakatlıklarından dolayı forma giyemeyeceklerini belirtelim.