EXXEN Link Fenerbahçe- Nordsjaelland 21 Eylül Canlı Maç İzle

21.09.2023 - 18:40

EXXEN Link Fenerbahçe- Nordsjaelland 21 Eylül Canlı Maç İzle

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde gruplara etkili bir başlangıç yapmak istiyor. Fenerbahçe’nin kendi sahasında Nordsjaelland’i ağırlayacağı maç, bu akşam saat 19.45’te başlayacak. Maç öncesi ön plana çıkan aramalar şu şekilde: Fenerbahçe maçı izle, Nordsjaelland maçı izle, Fenerbahçe Nordsjaelland canlı izle, Fenerbahçe Nordsjaelland canlı maç izle, Fenerbahçe Nordsjaelland maç izle, Fenerbahçe Nordsjaelland bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Exxen link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Maça dair tüm detaylar ve canlı yayın bilgileri sizlerle!  

FENERBAHÇE-NORDSJAELLAND MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe nordsjaelland maç afişi

Fenerbahçe-Nordsjaelland Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Nordsjaelland Maç İzleme Linki Fenerbahçe ve Nordsjaelland’in karşı karşıya geleceği müsabakayı Exxen dijital platformu yayınlayacak.

Fenerbahçe-Nordsjaelland Maçı Canlı Takip

Kadıköy’de oynanacak olan Nordsjaelland karşılaşması, taraftarlardan büyük bir ilgi görüyor. Maç içi istatistikleri için FB TV’den yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE-NORDSJAELLAND MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe İyi Başlamak İstiyor

 ismail kartal

Fenerbahçe geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Avrupa macerasında önemli bir aşama katetmek istiyor. Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi’nin en önemli favorilerinden biri olarak gösteriliyor. Grupta seri başı olan temsilcimizin liderliği rakiplerine kaptırmaması bekleniyor. Ülke puanı açısından da önem teşkil eden maç öncesi Fenerbahçe’nin oldukça formda olduğunu söyleyebiliriz. Sarı lacivertliler, bu sezon oynadığı 9 resmi maçı da sorunsuz şekilde kazanmayı başardı. Son dönemlerin Fenerbahçe adına en iyi sezon başlangıcına tanıklık ediyoruz. Son lig maçında sarı lacivertliler, Antalyaspor karşısında pek de iyi bir futbol sergileyemese bile kazanmayı bildi ve önemli bir moral buldu. İrfan, Dzeko ve Szymanski’nin form tutması, özellikle dikkat çekici unsurlar arasında görünüyor.

Temsilcimiz Grup Aşamasına Nasıl Geldi?

 fenerbahçe konferans lig hazırlıkları

Bu sezon ülkemizi UEFA Konferans Ligi’nde temsil edecek olan Fenerbahçe, ne yazık ki grup aşamasına doğrudan katılım gösterememişti. Ülke puanı gereğince eleme maçları oynamak zorunda kala temsilcimiz, bu nedenle de sezonu erkenden açmak zorunda kalmıştı. Sarı lacivertliler grup aşamasına gelmeden önce play-off aşamasında Hollanda’nın Twente takımını eledi. Rakibini iki maçta da çok rahat bir şekilde geçen temsilcimiz, kendisine güvenenleri yanıltması. Aynı Twente geçen hafta iç sahada Ajax’ı 3 golle devirdi. Dolayısıyla Fenerbahçe’ye problem çıkarabilecek bir potansiyele sahipti ancak korkulan senaryo gerçekleşmedi. Twente öncesinde de ekibimiz, Maribor ve Zimbru takımlarını devre dışı bırakmıştı.

Nordsjaelland Sürpriz Peşinde

 nordsjaelland maç afişi

Fenerbahçe ile beraber H Grubu’nun iddialı takımları arasında gösterilen Nordsjaelland, Danimarka’da zirve mücadelesi veriyor. Geçen hafta Kopenhag ile iç sahada 2-2 berabere kaldılar. O maçta lidere karşı çok etkili bir oyun sergilediler. Nordsjaelland şu an itibarıyla Fenerbahçe’den sonra gruptan çıkabilecek en önemli takım olarak görünüyor. Buradan en az 1 puanla dönmeyi amaçlayan Danimarka temsilcisi, yüksek kondisyon gücü ve takım disiplini ile dikkat çekiyor. Şu ana dek oynadıkları 8 lig maçından 5 galibiyet çıkardılar. Nordsjaelland takımının, S. Bükreş ve Partizan gibi önemli ekipleri eleyerek buraya geldiğini belirtelim.