EXXEN LİNK Galatasaray-Kopenhag 20 Eylül Bedava Canlı Maç İzle

20.09.2023 - 18:49

EXXEN LİNK Galatasaray-Kopenhag 20 Eylül Bedava Canlı Maç İzle

Galatasaray ve Kopenhag, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu kapsamında karşı karşıya geliyor. Bu akşam saat 19.45’te başlayacak müsabaka ile temsilcimiz, Devler Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Galatasaray Kopenhag maçı öncesinde popüler arama sonuçları genel olarak şu şekilde oluştu: Galatasaray maçı izle, Kopenhag maçı izle, Galatasaray Kopenhag canlı izle, Galatasaray Kopenhag canlı maç izle, Galatasaray Kopenhag maç izle, Galatasaray Kopenhag maçı izle, Exxen TV maçı online izle, Şampiyonlar Ligi maçı izle. Spor Ekranı farkıyla bu harika maç öncesi en güncel gelişmeleri ve elbette canlı yayın detaylarını öğrenebilirsiniz.

GALATASARAY-KOPENHAG MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray Kopenhag Şampiyonlar Ligi Maç Afişi

Galatasaray-Kopenhag Maçı Canlı Yayın Linki 

Galatasaray-Kopenhag Maç İzleme Linki Galatasaray ve Kopenhag takımlarının kozlarını paylaşacağı Şampiyonlar Ligi müsabakası Exxen dijital platformundan yayınlanacak.

Galatasaray-Kopenhag Maçı Canlı Takip

Temsilcimiz Galatasaray, ilk grup müsabakasında Danimarka’nın Kopenhag takımını Rams Park’ta ağırlıyor.  Maç içi istatistikleri takip etmek için GS TV yayınından yararlanabilirsiniz.

GALATASARAY-KOPENHAG MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Maçın Favorisi

 galatasaray taraftar

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun favorilerinden biri olarak gösterilmese de açılış maçının net şekilde favorisi. Bilindiği üzere A Grubu’nda bu iki takımın haricinde Bayern Münih ve Manchester United bulunuyor. Dolayısıyla sarı kırmızılılar çekilebilecek en zorlu kuralardan birini çekti diyebiliriz. Dünya devlerinin arasından sıyrılarak bir üst tura çıkmak isteyen Galatasaray, bu hedefine ulaşamadığı takdirde en azından UEFA Avrupa Ligi’ne gitme şansını da korumak istiyor. Dolayısıyla bu hedefler, Kopenhag maçının önemini bir kat daha artırıyor. Galatasaray son lig maçında zaman zaman zor anlar yaşasa da Samsunspor’u 4 golle geçti. Yeni tranfer Hakim Ziyec’in gole yaptığı katkı, taraftarları da oldukça memnun etti.

Temsilcimiz Gruplara Nasıl Geldi?

 rams park

Ne yazık ki Türkiye Süper Ligi’ni şampiyon olarak tamamlamasına rağmen Galatasaray yaz döneminde toplamda 3 ayrı eleme maçı oynamak zorunda kaldı. 3 maçta da favori durumda olan Galatasaray, zaman zaman stresli dakikalar geçirse de bir şekilde kendini grup aşamasına atmayı başardı. Galatasaray için yeniden Şampiyonlar Ligi’nde olmak hem prestij yönünden hem de ekonomik açıdan oldukça kıymetli bir başarı. Sarı kırmızılı ekip buraya gelirken play-off aşamasında Norveç’in Molde takımını eledi. Onun öncesinde ise Zalgiris ve Ljubljana takımlarını elemişti.

Kopenhag İddialı Geliyor

 kopenhag maç afişi

Galatasaray’ın bu akşam sahasında ağırlayacağı Kopenhag takımı, geçtiğimiz sezon Danimarka’da oldukça başarılı sonuçlara imza atmıştı. Ülkesinin en önemli temsilcisi olan Kopenhag, bu arenada da oldukça deneyimli. Galatasaray bu maçta favori gösterilse de Kopenhag’ın özellikle fizik güç açısından oldukça sert bir takım olduğunu, dikine oyunu başarıyla uyguladığını anımsatalım. Son lig maçlarında yarın Fenerbahçe’nin rakibi olacak Nordsjaelland ile karşılaştılar. Play-off aşamasında görece şanslı bir kura çekmişlerdi ve Polonya’nın Rakow ekibiyle karşılaşmışlardı. Rakow’u deplasmanda deviren ve kendi sahasında berabere kalan Kopenhag, gruplara katılım hakkı elde etmişti. Bu iki takım, 2013 yılında da aynı grupta bir araya gelmişlerdi.