Bein Link Fenerbahçe-Antalyaspor 17 Eylül Canlı Maç İzle

17.09.2023 - 15:46

 

Bein Link Fenerbahçe-Antalyaspor 17 Eylül Canlı Maç İzle

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe, milli aradan sonra kendi sahasında Antalyaspor takımını ağırlıyor. Bugün saat 17.00’de başlayacak olan maç öncesinde dikkat çeken aramalar şu şekilde oluştu: Fenerbahçe maçı izle, Antalyaspor maçı izle, Fenerbahçe Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalyaspor canlı maç izle, Fenerbahçe Antalyaspor maç izle, Fenerbahçe Antalyaspor bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı farkıyla güncel gelişmeleri takip etmeniz mümkün.

FENERBAHÇE-ANTALYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe antalyaspor

Fenerbahçe-Antalyaspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Antalyaspor Maç İzleme Linki Fenerbahçe’nin iç sahada Antalyaspor’u ağırlayacağı maçı ligi resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

 

Fenerbahçe-Antalyaspor Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe’nin Antalyaspor ile kozlarını paylaşacağı maça taraftarların ilgisi büyük. Maç istatistiklerini takip etmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

FENERBAHÇE-ANTALYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE ANTALYASPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Haftaya Lider Girdi

 ismail kartal

Uzun bir zamandır şampiyon olamayan Fenerbahçe, geçen sezon olduğu gibi bu sezona da çok iyi başladı. Ligin ilk haftalarında liderlik pozisyonunu ele geçiren takım, milli araya moralli girdi. Çok sayıda oyuncusu milli takımlarında olduğu için takımın bu dönemde verimli şekilde antrenman yaptığını söylemek zor. Fenerbahçe şu ana dek çıktığı 3 maçı da kazandı. Başakşehir maçı ise Avrupa maçından kaynaklı olarak federasyon tarafından ertelendi. Yeni transfer Fred son maçlarda oldukça etkili göründü. Bu müsabaka öncesinde Lincoln, Peres, Emre Mor ve Umut Nayir’in sakatlık problemi söz konusu.

Fenerbahçe’de 6 Numara Transferi Gerçekleşmedi

 livakovic

Fenerbahçe transferin son günlerinde oldukça hareketli anlar yaşadı ancak taraftarın beklediği o müjdeli haber bir türlü gelmedi. Esasen Fenerbahçe, bu yaz döneminin en başarılı takımlarından biri olarak kabul edilse de bir 6 numara eksikliği dikkat çekiyordu. Son ana dek taraftarlar bu pozisyon için transfer bekledi ancak bu hayaller şimdilik ara transfere kaymış gibi görünüyor. Bu mevkide İsmail Yüksek ve Crespo’nun rol alması bekleniyor. Bu arada Fenerbahçe Perşembe günü UEFA Konferans Ligi kapsamında Nordsjaelland takımı ile grup maçlarına başlayacak.

Antalyaspor Siftah Yapamadı

 antalyaspor hazırlık

Ligin güney ekibi Antalyaspor, şu ana dek hem oynadığı futbolla hem de aldığı sonuçlarla taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Takım, çıktığı 4 maçtan da galibiyet çıkaramadı. Bu maçlarda 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan kırmızı beyazlı ekibin toplamda 3 puanı söz konusu. Antalyaspor milli maç arasından hemen önce Kayserispor ile berabere kalmıştı. Şu anda Antalyaspor gibi henüz 3 puan alamayan 7 takım bulunuyor. Antalyaspor’un bu seriyi bu deplasmanda kırması çok da kolay olmayacaktır. Bu maçtan önce deplasman ekibinde Jakub Kaluzinski’nin oynayamayacağını anımsatalım. Ayrıca ailesi ciddi bir trafik kazası geçiren Naldo da zorunlu olarak ülkesine döndü.