Sports Digitale Yeni Transferlerini Duyurdu

17.09.2023 - 10:43

Sports Digitale Yeni Transferlerini Duyurdu

Başarılı YouTube kanallarından Sports Digitale, yeni transferlerini duyurdu. Hamza Hamzaoğlu, Serdar Kelleci, Selçuk Şahin ve Kemal Aslan bundan böyle Sports Digitale YouTube kanalında yorumlarını paylaşacak. Sports Digitale’in sürprizlere devam etmesi bekleniyor.

YouTube’da yayın yapan spor kanallarından Sports Digitale, 4 önemli ismi kadrosuna kattı. Yorumcu kadrosunu günden güne büyüten Sports Digitale, Serdar Kelleci ve Hamza Hamzaoğlu transferleriyle dikkat çekti. Sports Digitale’in kadrosuna kattığı diğer isimler ise Kemal Aslan ve Selçuk Şahin oldu.

Hamza Hamzaoğlu ve Serdar Kelleci Yayınlara Başladı

Hamza Hamzaoğlu ve Serdar Kelleci Sports Digitale’deki yayınlarına Galatasaray-Samsunspor maçının ardından başladı. Maç sonu programında futbolseverlerin karşısına çıkan bu iki isme Bülent Korkmaz ve Ersin Düzen eşlik etti.

Maç sonu yayınlarıyla dikkat çeken Sports Digitale’in önümüzdeki günlerde de Galatasaray maçlarının ardından benzer bir kadroyla ekranlarda olması bekleniyor.


Kemal Aslan ve Selçuk Şahin Fenerbahçe-Antalyaspor Maçıyla Yayınlara Başlayacak

Sports Digitale’in diğer iki transferi Kemal Aslan ve Selçuk Şahin ise Fenerbahçe-Antalyaspor maçıyla yayınlara başlayacak. Bu iki ismin yeni sezonda Sports Digitale kadrosunda yer alacağını ise Yağız Sabuncuoğlu duyurdu.

İki ismin bundan böyle Sports Digitale’de yer alacağını açıklayan Yağız Sabuncuoğlu şu ifadeleri kullandı:

Selçuk Şahin ve Kemal Aslan Sports Digitale’de, hoş geldiniz.
Yarın Fenerbahçe maçının hemen ardından yayındayız!


Sports Digitale Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Yeni sezonda iddialı bir kadro ile futbolseverlerin karşısına çıkan Sports Digitale, birçok önemli ismi bünyesine kattı. Rıdvan Dilmen, Fırat Aydınus, Bülent Korkmaz, Alper Öcal, Ertan Süzgün, Sercan Dikme ve Ersin Düzen gibi isimlerle anlaşan Sports Digitale, Eylül ayının ortasında dört ismi daha kadrosuna kattı.

Selçuk Şahin, Serdar Kelleci, Kemal Aslan ve Hamza Hamzaoğlu ile anlaşan Sports Digitale’in önümüzdeki günlerde de kadrosunu güçlendirmeye devam etmesi bekleniyor.