Bein Link Trabzonspor-Beşiktaş Canlı Maç İzle

17.09.2023 - 19:09

Bein Link Trabzonspor-Beşiktaş Canlı Maç İzle

Trabzonspor ve Beşiktaş takımları, Trendyol Süper Lig’in 5’inci haftasında yeniden karşı karşıya geliyor. Derbi maçı bu akşam saat 20.00’de başlayacak. Haftanın sonucu merakla beklenen müsabakasından önce dikkat çeken aramalar şöyle: Beşiktaş maçı izle, Trabzonspor maçı izle, Trabzonspor Beşiktaş canlı izle, Trabzonspor Beşiktaş canlı maç izle, Trabzonspor Beşiktaş maç izle, Trabzonspor Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maça dair güncel gelişmeleri içeriğimizde bulabilirsiniz.

TRABZONPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Trabzonspor Beşiktaş Maç Afişi

Trabzonspor-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Trabzonspor-Beşiktaş Maç İzleme Linki Beşiktaş ve Trabzonspor arasındaki lig maçını futbol severler beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilecek.

Trabzonspor-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Trabzonspor Beşiktaş maçına Papara Paek ev sahipliği yapacak. Maç içi istatistiklerini takip etmek için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş, Aradan Önce Sivasspor’u Yendi

 şenol güneş

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de ertelenen maçından dolayı şu ana dek toplamda 3 maça çıkabildi. Bu 3 maçtan 2 galibiyet ve 1 beraberlik çıkaran siyah beyazlı takım, kalesinde sadece tek bir gole izin verdi. Trabzonspor gibi zorlu bir deplasmanda işleri hiç de kolay olmayacaktır. Özellikle Şenol Güneş açısından duygusal yoğunluğu yüksek bir maç olması bekleniyor. Kara Kartal, milli maç arasından hemen önce Sivasspor’u sahasında ağırladı. Omar Colley ve Milot Rashica’dan gelen gollerle takım 3 puanı cebine koymayı bildi. Müsabakadan önce Emrecan ve Tayyip Talha’nın sakatlık problemleri sürüyor. Bu maçtan sonra Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’nde grup macerasına başlayacak.

Kulüpten Aboubakar Açıklaması

 aboubakar

Beşiktaş’ın Trabzonspor maçından hemen önce Vincent Aboubakar krizi yaşandı. Oyuncunun apar topar Fransa’ya gitmesi kamuoyunda tartışma yarattı. Beşiktaş kulübü resmi sitesinden bu konuda bir açıklama yaparak tartışmalara son verdi. Açıklamada Vincent Aboubakar’ın yönetimin onayıyla milli takım kampından ayrılarak Fransa’ya geçtiği bilgisi paylaşıldı. Yönetim bu açıklama ile sosyal medyada yapılan spekülasyonlara itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı. Maç öncesi yapılan son antrenmanda Vincent Aboubakar takımla beraber yer aldı. Özel bir aksilik yaşanmadığı sürece Kamerunlu yıldızın Trabzon deplasmanında sahada olması bekleniyor.

Trabzonspor’dan Olumlu Sinyaller   

bjelica

Beşiktaş’ı bu akşam taraftarı önünde ağırlayacak olan Trabzonspor, geçen sezon genel olarak istikrarsız bir sezon geçirdi. Yeni hocasıyla beraber oyun anlayışında büyük değişiklik yaşayan Trabzonspor, bu sene Avrupa kupalarında mücadele etmeyecek. Bunun avantajını kullanabilirse, bordo mavili ekibi yine şampiyonluk yarışında izleyebiliriz. Karadeniz ekibi 4 maç sonunda 2 galibiyet 2 yenilgi aldı. Galatasaray’a deplasmanda kaybettikten sonra iç sahada da Rizespor’a yenilen Trabzonspor, milli maç arasından önce nihayet Kasımpaşa’ya patladı. Nenad Bjelica’nın takımında Joaquin Fernandez ve Mislav Orsic’in sakat olduklarını anımsatalım. Geçen sezon ev sahibi ekip Beşiktaş ile bu sahada golsüz berabere kalmıştı.