Bein Link Galatasaray- Samsunspor 16 Eylül Canlı Maç İzle

16.09.2023 - 19:10

Bein Link Galatasaray- Samsunspor 16 Eylül Canlı Maç İzle

Milli maç arasından sonra Trendyol Süper Lig’de mesai kaldığı yerden devam ediyor. Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, bu akşam saat 20.00’de Samsunspor’u evinde ağırlıyor. Maçtan önce futbol severler; “Galatasaray maçı izle, Samsunspor maçı izle, Galatasaray Samsunspor canlı izle, Galatasaray Samsunspor canlı maç izle, Galatasaray Samsunspor maç izle, Galatasaray Samsunspor lig maçı izle, Bein Spor maçı online izle” gibi aramalara yöneliyor. Spor Ekranı farkıyla en güncel gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

GALATASARAY-SAMSUNSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray Samsunspor Maç Afişi

Galatasaray-Samsunspor Maçı Canlı Takip

Galatasaray-Samsunspor Maç İzleme Linki Galatasaray ve Samsunspor arasında oynanacak müsabakayı beIN Sports HD 1 üzerinden izleyebilirsiniz.

Galatasaray-Samsunspor Maçı Canlı Takip

Sarı kırmızılı ekip, bu akşam Rams Park’ta ligin yeni ekibi olan Samsunspor’u ağırlıyor. Maç istatistiklerini takip etmek için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

GALATASARAY-SAMSUNSPOR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-SAMSUNSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Toparlandı

 okan buruk

Galatasaray sezon başında yaptığı puan kaybından sonra hızlı bir şekilde toparlandı. Kayserispor deplasmanında 2 puan bırakan sarı kırmızılı ekip, maçlarını üst üste kazanmaya başladı. Aynı süreçte Şampiyonlar Ligi’nde de gruplara kalınması, takım için önemli bir moral yarattı. Trabzonspor’un ardından Gaziantep’i de deviren son şampiyon, yeni isimleriyle beraber Samsunspor karşısında favori. Takımın süper yıldızı Icardi, sezona müthiş bir formla başladı. Bu maçta da takımın en önemli kozu olacak gibi görünüyor. Bu arada yaz döneminde takıma dahil edilen Zaha, geçirdiği sakatlıktan dolayı Samsunspor maçında yer alamayacak.

Hafta Arası Devler Ligi Başlıyor

 galatasaray samsunspor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi hasretine nihayet son veriyor. Uzun bir dönemden sonra yeniden Devler Ligi sahnesine dönecek olan Galatasaray’ı burada göstereceği performans, ülke puanı açısından da oldukça önemli. Galatasaray’da akıllar Samsunspor maçından ziyade Çarşamba günü oynanacak olan Kopenhag maçında. Her iki maçta da taraftarın takıma ciddi bir destek vermesi bekleniyor. Bu arada Galatasaray, transferin son haftasında Bayern Münih’ten Eyüp Aydın’ı kadrosuna kattı. Bununla beraber Kolombiyalı Davinson Sánchez Mina da sarı kırmızılı kulübe transfer oldu.

Samsunspor Henüz Kazanamadı

samsunspor teknik direktörü 

Trendyol Süper Lig’e yıllar sonra geri dönen Samsunspor, iddialı bir kadro kurdu. Oynadığı futbolla göz doldurmasına rağmen henüz istediği galibiyeti alamayan Karadeniz ekibi, Galatasaray karşısında sürpriz kovalayacak. Samsunspor oynadığı 3 maçtan toplamda 1 puan çıkarttı. Ayrıca milli maç arasından önce İstanbulspor ile oynamaları gereken maç, hava koşulları nedeniyle ertelendi. Bu maçın kasım ayı içerisinde oynanacağı açıklandı. Hüseyin Eroğlu’nun takımı milli maç arasında Galatasaray’ın şifrelerini çözmek adına yoğun bir mesai harcadı. İstanbul’da onları oldukça zorlu bir atmosfer bekliyor olacak. Bu arada Samsunspor’da Taylan Antalya’nın sakatlık nedeniyle oynaması beklenmiyor. Deplasman ekibi, Mouandilmadji ve Fofana gibi isimlerle etkili olmaya çalışacaktır.